Σκάρλετ Γιόχανσον: Κατάφερε να εκπλήξει- Παντρεύτηκε μυστικά τον Κόλιν Τζοστ

Ενάμισι χρόνο μετά την ala James Bond πρόταση γάμου, η Scarlett Johansson και ο αρραβωνιαστικός της Colin Jost παντρεύτηκαν μακριά από τα φλας της δημοσιότητας σε μια μυστική τελετή που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Meals on Wheels, μιας φιλανθρωπικής οργάνωση με έδρα τις ΗΠΑ για ηλικιωμένους και μέχρι στιγμής, δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες όσο αφορά στο event.

\


Όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN, η τελετή ήταν ιδιαίτερη λιτή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και "το παρών" τους έδωσαν άτομα από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

"Η γαμήλια επιθυμία του ζευγαριού είναι να βοηθήσουν να γίνει η διαφορά για τους ευάλωτους ηλικιωμένους κατά την διάρκεια αυτής της τόσο δύσκολης περιόδου", έγραφε μεταξύ άλλων η ανάρτηση του Meals on Wheels, ζητώντας από τους θαυμαστές της ηθοποιού και του κωμικού να κάνουν δωρεά στην φιλανθρωπική οργάνωση.

Να θυμίσουμε πως η Scarlett Johansson και ο Colin Jost αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2019 και σε εμφάνισή της στο παρελθόν στην Ellen DeGeneres, αναφερόμενη στην πρόταση γάμου, είπε: «Το συζητήσαμε. Το έκανε τέλεια, είχε ετοιμάσει πράγματα σε στυλ James Bond, ναι το έχει αυτό. Είναι πολύ γοητευτικός, ρομαντικός και με νοιάζεται. Εξεπλάγην... Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Πολύ προσωπική, μια πολύ ξεχωριστή στιγμή και θεωρώ ό,τι πιο σημαντικό να θέλει κάποιος να μοιραστεί την ζωή του μαζί σου».

Πηγή: Must
TAGS: γάμος