Σήμερα το φινάλε του Big Bang Theory- Θα κερδίσει ο Σέλντον το Νόμπελ;

Τελικά ο Σέλντον και η Έιμι θα κερδίσουν βραβείο Νόμπελ; Ποιος διάσημος θα κάνει εμφάνιση guest; Και θα φτιαχτεί επιτέλους το ασανσέρ;

Σε αυτά τα…σοβαρά ερωτήματα ίσως να δοθεί απάντηση σήμερα, όταν θα προβληθούν τα δύο τελευταία επεισόδια του "The Big Bang Theory", της κωμικής σειράς με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην αμερικανική τηλεόραση.

«Είναι πραγματικά ένα πολύ γλυκό φινάλε. Μιλάει στην καρδιά σας», δήλωσε η Κάλεϊ Κουόκο, η τηλεοπτική Πένυ, σε δημοσιογράφους αφού ολοκληρώθηκαν στα τέλη Απριλίου τα γυρίσματα της σειράς με τους τέσσερις λαμπρούς, αν και κοινωνικά απροσάρμοστους επιστήμονες.

Εν αναμονή του τελευταίου επεισοδίου, οι θαυμαστές της σειράς έχουν δει μεταξύ άλλων τον θεωρητικό φυσικό Σέλντον Κούπερ (Τζιμ Πάρσονς) και την νευροβιολόγο σύζυγό του Έιμι (Μαγίμ Μπιαλίκ) να ελπίζουν ότι θα κερδίσουν βραβείο Νόμπελ και τον αθεράπευτα ρομαντικό αστροφυσικό Ρατζ (Κουνάλ Ναϊγιάρ) να αποφασίζει να μην μετακομίσει στο Λονδίνο για να παντρευτεί. Το δίκτυο CBS είπε ότι στο πρώτο από το διπλό σημερινό επεισόδιο, ο Σέλντον και η Έιμι περιμένουν τα μεγάλα νέα, ενώ στο δεύτερο η Πένυ και ο Λέοναρντ (Τζόνι Γκαλέκι) προσπαθούν να κρατήσουν ένα μυστικό. Μένει να φανεί εάν τελικά θα αποκατασταθεί η βλάβη στο ασανσέρ στην πολυκατοικία του Σέλντον, που αποτελεί…άλυτο μυστήριο από το 2007.

Στο τέλος των επεισοδίων θα προβληθούν κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της σειράς τα τελευταία 12 χρόνια.

Το "The Big Bang Theory" ξεκίνησε το 2007 και έχει κερδίσει 10 βραβεία Emmy, τέσσερα εκ των οποίων ο Πάρσονς. Πέντε χρόνια αργότερα, έγινε η Νο1 κωμωδία στην αμερικανική τηλεόραση με περίπου 20 εκατ. τηλεθεατές. Από τη σειρά έκαναν ένα μικρό πέρασμα αρκετές διασημότητες ότι ο Βρετανός θεωρητικός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ και ο αστροναύτης Μπαζ Όλντριν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ