Κλείσιμο

Σάλος στη Βρετανία: Εκπομπή προβάλλει τον έρωτα 44χρονου με 16χρονη (video)

Σάλο έχει προκαλέσει η εκπομπή Age Gap Love (έρωτας με διαφορά ηλικίας) του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel 5.

Στα πλαίσια προώθησης της εκπομπής, η οποία επανέρχεται στη μικρή οθόνη τον Ιούνιο, το βρετανικό κανάλι ανάρτησε στο twitter απόσπασμα στο οποίο μιλά ένα ζευγάρι που είχε γνωριστεί όταν η κοπέλα ήταν… 16 ετών.

Tο επίμαχο απόσπασμα αφηγείται την ερωτική ιστορία του 47χρονου σήμερα Andy Telford με την 19χρονη Beth. Το... αμφιλεγόμενο ζευγάρι παντρεύτηκε πριν τρία χρόνια, όταν δηλαδή η Beth ήταν 16 ετών και απέκτησε δύο παιδιά, τον δύο ετών Timmy και τον ενός έτους Conway.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η μητέρα της Beth άρχισε να κάνει παρέα με τον 44χρονο τότε Andy . Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα εξομολογείται ό άνδρας, όταν έλαβαν την απόφαση να παντρευτούν, υποχρεώθηκαν να μετακομίσουν στο Λάνκασαϊρ προκειμένου να αποφύγουν τις έντονες επικρίσεις των γειτόνων, οι οποίοι χαρακτήριζαν τον Andy παιδόφιλο.

Έντονες ήταν οι επικρίσεις και από χρήστες του twitter οι οποίοι έσπευσαν να αναθεματίσουν την εκπομπή: «Είναι τρελό που το προβάλλετε αυτό. Είναι απαράδεκτο να εμφανίζετε ως φυσιολογική τη συμπεριφορά μεσήλικων «αρπακτικών» και να παρουσιάζετε την ανάρμοστη σχέση τους με ανήλικα κορίτσια ως ρομαντική ιστορία», έγραψε ένας χρήστης.

Παρατίθενται οι οργισμένες αντιδράσεις των χρηστών: