Ρόμπερτ Πάτινσον και Ματ Ριβς επιστρέφουν σε σίκουελ του «The Batman»

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα επιστρέψει στην κινηματογραφική οθόνη ως Σκοτεινός Ιππότης, αφού η Warner Bros επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται σίκουελ της ταινίας «The Batman».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ματ Ριβς θα επιστρέψει επίσης ως σκηνοθέτης του σίκουελ, ανακοίνωσε η Warner Bros στην παρουσίασή της στο CinemaCon, στο Λος Άντζελες.

Ο Ριβς ήταν παρών στην εκδήλωση και απευθύνθηκε στους ιδιοκτήτες κινηματογράφων που ήταν στο κοινό, ευχαριστώντας τους για την «τεράστια υποστήριξή τους στην ταινία The Batman».

«Δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε εδώ χωρίς την πίστη και τον ενθουσιασμό όλων των ομάδων σας σε όλο τον κόσμο» είπε ο Ματ Ριβς.

Η ταινία «The Batman» έχει καταγράψει τις υψηλότερες εισπράξεις του 2022, με κέρδη 759 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από τότε που άρχισε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο.

Χωρίς να αναφέρει πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Ριβς είπε στο κοινό ότι θα αποκαλυφθούν πρόσθετες λεπτομέρειες σε ένα επόμενο CinemaCon, με τους θαυμαστές να εικάζουν μια μεγάλη ανακοίνωση στο επόμενο συνέδριο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο για το επόμενο κεφάλαιο» πρόσθεσε ο 56χρονος σκηνοθέτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: Batman