Κλείσιμο

Ρεκόρ εισπράξεων στο πρώτο πενθήμερο προβολής της ταινίας Godzilla vs. Kong

Έσπασε όλα τα ρεκόρ εισπράξεων η ταινία «Γκοτζίλα εναντίον Κονγκ», που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ εν μέσω πανδημίας. Το σαββατοκύριακο έκανε εισπράξεις 32 εκατ. δολαρίων και 48,5εκατ. το πρώτο πενθήμερο προβολής, ξεπερνώντας και την ταινία «Wonder Woman 1984», που στο πρώτο τριήμερο προβολής έκοψε εισιτήρια 16,7 εκατ. δολαρίων.

Ο κόσμος προτίμησε να δει το blockbuster στους κινηματογράφους, παρά το γεγονός ότι η ταινία είναι διαθέσιμη και στους συνδρομητές του HBO Max χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά από ένα χρόνο μέσα στο σπίτι, το αμερικανικό κοινό δεν άντεξε άλλο Netflix, και θέλησε να ξεσκάσει λίγο προτιμώντας τον κινηματογράφο,. 

Παρά το γεγονός ότι οι κινηματογράφοι που άνοιξαν στις ΗΠΑ λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, σημειώθηκε ρεκόρ εισπράξεων λόγω της δίψας του κόσμου για τη μεγάλη οθόνη. 

Στην ταινία Godzilla vs. Kong οι θρυλικοί αντίπαλοι συναντιούνται στην μάχη αιώνων, με τη μοίρα του κόσμου να κρέμεται από μία κλωστή. Ο Kong και οι προστατευόμενοί του ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν το πραγματικό σπίτι τους, και μαζί τους είναι η Jia, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι, με το οποίο έχει σχηματίσει έναν μοναδικό και δυνατό δεσμό. Η συνάντηση με τον Godzilla είναι επική.

TAGS: ταινία