Reese Witherspoon: Πώς πήρε τον πρώτο ρόλο της - Πότε έδωσε το 1ο της φιλί (Vid)

Η Reese Witherspoon είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Hollywood με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. 

Η διάσημη ηθοποιός σε μια ανάρτηση της εξηγεί πως κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της καριέρας της η οποία άρχισε από μικρή ηλικία και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πότε έδωσε το πρώτο της φιλί, αλλά και πώς πήρε τον πρώτο της ρόλο 30 χρόνια πριν.

Το όνειρό της ήταν να ασχοληθεί με την υποκριτική και παρόλο που ήταν διαφορετικό με το επάγγελμα των γονέων της (ιατροί) με επιμονή κατάφερε να πείσει τους γονείς της.

«Όταν ήμουν μικρή, ήθελα πραγματικά να γίνω ηθοποιός, πράγμα που ήταν αρκετά περίεργο γιατί τόσο η μητέρα μου, όσο και ο πατέρας μου εργάζονταν στον ιατρικό τομέα. Στα 7 μου χρόνια, συμμετείχα σε μια διαφήμιση ενός τοπικού ανθοπωλείου. Ανήκε στη γιαγιά της κολλητής μου και πήρα μέρος σε αυτό το διαφημιστικό, το οποίο μου άρεσε τόσο πολύ, που είπα στη μητέρα μου ότι θέλω να ξεκινήσω μαθήματα υποκριτικής. Κι εκείνη με έγραψε σε σχολή και παρακολουθούσα μαθήματα κάθε Σάββατο για τρείς ή τέσσερις ώρες. Περνούσα από οντισιόνς, συμμετείχα σε κάποια διαφημιστικά, αλλά κάποια στιγμή βγήκε μια αγγελία σε τοπική εφημερίδα μέσα από την οποία ζητούσαν ένα 14χρονο κορίτσι για μια ταινία. Και σκέφτηκα ότι μπορώ να το κάνω! Πήγα στην οντισιόν αλλά δεν είχα κανένα νέο για ένα μήνα. Μια μέρα, γυρνώντας στο σπίτι η μητέρα μου μού είπε πως έπρεπε να μου μιλήσει γιατί κάποιος πήρε τηλέφωνο στο σπίτι και ρωτούσε αν θα πάω στο Los Angeles για δοκιμαστικό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μητέρα μου να τους απαντάει «Γιατί είδος ταινίας πρόκειται;»! Νομίζω πως προσπαθούσε να βεβαιωθεί πως δεν πρόκειται για κάποια ακατάλληλη ταινία. Μπράβο μαμά!», λέει η Reese Witherspoon στο βίντεο και περιγράφει πως ήταν να βλέπει για πρώτη φορά μέσα από το ταξίδι της τον Ειρηνικό Ωκεανό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on


Όπως και άλλοι ηθοποιοί έτσι και η Reeese πέρασε από πολλές οντισιόνς και όταν επέστρεφε σπίτι δεν πίστευε πως θα την αναζητήσουν ξανά. Ωστόσο, την κάλεσαν στη Louisiana όπου της ζητήθηκε να γυρίσει κάποια σκηνή και όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο Nashville την ενημέρωσαν ότι τελικά πήρε τον πρώτο της ρόλο σε ταινία. Με αυτό τον τρόπο υποδύθηκε την Dani Trant στην ταινία The Man in the Moon του 1991, στην οποία μάλιστα έδωσε και το πρώτο της φιλί σε αγόρι, ενώ όπως ανέφερε στο βίντεο, στην πρεμιέρα της ταινίας στην οποία το παρών έδωσε και ο Arnold Schwarzenegger, εκείνη φορούσε ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα με λευκά λουλούδια και cowboy boots.

Πηγή: skai.gr