Πρώην του Τραμπ: Έσπειρε πανικό - Τι σχολίασε για Μελάνια στη νέα της συνέντευξη

Για όλους και για όλα θέλησε να μιλήσει στην πρωινή εκπομπή Loose Women, η πρώην σύζυγος του Donald Trump, Ivana. Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της η Ivana μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έργο του πρώην συζύγου της, στην κόρη της Ivanka, στους μετανάστες και φυσικά, στην νυν σύζυγο του Trump.

«Απ' ό,τι βλέπω κάνει εξαιρετική δουλειά, υποστηρίζουμε τις ίδες απόψεις. Είναι Ρεπουμπλικανός κι εγώ το ίδιο. Έχει πετύχει πάρα πολλά, ιδίως στο θέμα του μεταναστευτικού. Είμαι κι εγώ μετανάστρια και δεν έχω πρόβλημα με τους μετανάστες. Ωστόσο πρέπει να έρχονται μόνιμα στη χώρα, να βρίσκουν δουλειά, να πληρώνουν φόρους σαν τους υπόλοιπους Αμερικανούς και να ζουν ως μέρος της κοινωνίας. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν ντύνονται καν αμερικάνικα, φοράνε ό,τι θέλουν, δεν βρίσκουν δουλειά, κλέβουν και βιάζουν τις γυναίκες», είπε η πρώην του Trump θέλοντας να υποστηρίξει το έργο του πρώην συζύγου της... και κατάφερε να γίνει στόχος επικρίσεων και χλευασμού στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν η Melania Trump είναι καλή «Πρώτη Κυρία», η Ivana είπε με αδιαφορία: «Δεν είμαι βέβαιη. Είναι πολύ ήσυχη και δεν πηγαίνει σε πολλά μέρη. Πηγαίνει κάπου όταν πρέπει να πάει αλλά είναι ήσυχη».

Έπειτα, όταν κλήθηκε να μιλήσει για την κόρη της Ivanka δεν δίστασε να πει πως δεν αποκλείει το να γίνει κάποια στιγμή η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Αμερικής.

Να θυμίσουμε πως η Ivana, πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας, κατάγεται από την Τσεχία και σήμερα ζει στην Νέα Υόρκη. Με τον Donald παντρεύτηκε το 1977 και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Ο επίλογος της σχέσης τους γράφτηκε το 1990 και οι δυο τους σήμερα, φαίνεται να έχουν αρκετά καλές σχέσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt😍

A post shared by ❤️Ivana Trump❤️ (@ivanatrumpfan) on

Πηγή: Must