Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Περιμένουν δίδυμα;

Δέκα περίπου μέρες μετά την συνταρακτική εξομολόγηση της Μέγκαν Μάρκλ στους “New York Times” σχετικά με την αποβολή που είχε τον Ιούλιο, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δημοσίευμα τoυ αμερικανικού περιοδικό “Intouch”, σύμφωνα με το οποίο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζονται να γίνουν σύντομα ξανά γονείς και μάλιστα σε δίδυμα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πηγή του αμερικανικού περιοδικού, η Κέιτ Μίντλετον κυοφορεί δίδυμα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού εδώ και καιρό ήθελαν με τον Ουίλαμ να αποκτήσουν και άλλα παιδιά, αλλά δυσκολεύονταν. Μάλιστα, πριν από μήνες, βλέποντας πως δεν μπορούσαν να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά, σκέφτηκαν και το ενδεχόμενο να καταφύγουν σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Τότε, όμως, συνέβη το ευχάριστο.

Μέχρι στιγμής πάντως το Μπάκινγκχαμ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο περιοδικό ήθελε την δούκισσα του Κέιμπριτζ να είναι έγκυος από τον Ιούλιο - μαζί με την Μέγκαν Μάρκλ... δεδομένου ότι πράγματι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ήταν έγκυος την περίοδο εκείνη, ίσως το δημοσίευμα να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Πηγή: Must