Κλείσιμο

Πρεμιέρα για το μιούζικαλ «Back To The Future» στο Μπρόντγουεϊ 

Tο «Back to the Future» ανακηρύχθηκε το καλύτερο νέο μιούζικαλ στα βραβεία Olivier του 2022.

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ «Back To The Future» θα «ζωντανέψει» στο Μπρόντγουεϊ το επόμενο χρόνο, όπως επιβεβαίωσαν οι παραγωγοί του στο twitter.

«Συγχρονίστε τα ρολόγια σας - Το «Back To The Future» έρχεται στο Μπρόντγουεϊ το 2023!!!», αναφέρει το tweet, με ένα σύντομο clip. Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκαν άλλες λεπτομέρειες.

Οι αντιδράσεις και οι κριτικές ήταν διθυραμβικές για το συγκεκριμένο μιούζικαλ. Βασισμένο στην ομώνυμη κλασική ταινία του 1985, με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Τζ. Φοξ (Michael J. Fox) και Κρίστοφερ Λόιντ (Christopher Lloyd), έφερε μια αίσθηση νοσταλγίας για εκείνη τη γενιά ακούγοντας τις συνθέσεις των πολυβραβευμένων με Γκράμι συνθετών, Άλαν Σιλβέστρι και Γκλεν Μπάλαρντ, παρέα με τα αυθεντικά κλασικά τραγούδια της ταινίας.

Η ιστορία διαδραματίζεται στη δεκαετία του '80, όπου ένα νεαρό αγόρι γυρίζει κατά λάθος τον χρόνο, στη δεκαετία του '50! Ο επιστήμονας, Δρ. Έμετ, πρέπει να βρει τον τρόπο να επιστρέψει ο ΜακΦλάι στο μέλλον για να αποφευχθούν οι καταστροφικές επιπτώσεις του ταξιδιού στο χρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι το «Back to the Future» ανακηρύχθηκε το καλύτερο νέο μιούζικαλ στα βραβεία Olivier του 2022.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ