POSE Νέα ξένη σειρά: Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε βράδυ στον ΣΚΑΪ

Μία δραματική σειρά, που μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 1987 και μας ξεναγεί σε έναν μοναδικό, πολύχρωμο και άγνωστο για πολλούς "υπόγειο" κόσμο. Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στη 01.00, σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, έρχεται στον ΣΚΑΪ, η νέα ξένη σειρά «Pose».

Το Pose είναι του Ράιαν Μέρφι, δημιουργού των Glee, American Horror Story, Nip/Tuck, American Crime Story, 9-1-1, και έχει συγκεντρώσει 6 υποψηφιότητες για Βραβεία Emmy και δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Η σειρά αναφέρεται στον κόσμο του ball culture, του θεσμού που δημιούργησαν ομάδες διεμφυλικών drag queens, οργανώνοντας αυτοσχέδια "καλλιστεία" και διαγωνισμούς χορού ή μεταμφίεσης, που έχουν κάθε φορά και ένα διαφορετικό κεντρικό θέμα. Πάνω στη σκηνή αλλά και πίσω από τους προβολείς, κάθε μια από τις "βασίλισσες" αυτών των σουαρέ ζει τη δική της συναρπαστική ιστορία. Όμως οι διαγωνισμοί αυτοί δεν είναι απλά μια εκκεντρική μορφή διασκέδασης. Είναι ταυτόχρονα και η σωτηρία εκατοντάδων νέων ανθρώπων που, λόγω της ταυτότητάς τους, εγκαταλείφθηκαν από τις οικογένειές τους κυριολεκτικά στον δρόμο, χωρίς καμία διέξοδο σωτηρίας.

Δείτε το trailer:

Πρωταγωνιστούν: Εμ Τζέι Ροντρίγκεζ (Μπλάνκα), Μπίλι Πόρτερ (Πρέι Τελ), Ντομινίκ Τζάκσον (Ελέκτρα), Ίντια Μουρ (Έιντζελ), Ράιαν Σουέιν (Ντέιμον), Έβαν Πίτερς (Σταν Μπόους), Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ (Ματ Μπρόμλεϊ), Κέιτ Μάρα (Πάτι Μπόους), κ.ά.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια:

Δευτέρα 31 Αυγούστου

Επεισόδιο 1
Στη Νέα Υόρκη του 1987, η Μπλάνκα Ροντρίγκεζ, μία διεμφυλική γυναίκα που ασχολείται χρόνια με το ball culture κάτω από τη στέγη του «Οίκου Abundance», μαθαίνει από τον γιατρό της ότι οι μέρες της είναι πλέον μετρημένες. Πριν πεθάνει, αποφασίζει να φύγει από το παλιό της "σπίτι" και να δημιουργήσει το δικό της, τον «Οίκο Εβαντζελίστα». Στόχος της, να κερδίσει όσα περισσότερα τρόπαια μπορεί και να αφήσει το στίγμα της στον κόσμο, προτού τον εγκαταλείψει για πάντα. Ταυτόχρονα, παίρνει υπό την προστασία της τον άστεγο χορευτή Ντέιμον και την ιερόδουλη Έιντζελ.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 2 – Access
Η Μπλάνκα βιώνει τον ρατσισμό ενώ προσπαθεί απλά να παραγγείλει ένα ποτό σε ένα δημοφιλές μπαρ. Δεν πρόκειται όμως να παραιτηθεί τόσο εύκολα. Ο άπειρος Ντέιμον ξεκινά το μπαλέτο και ταυτόχρονα αρχίζει να νιώθει τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα. Η Μπλάνκα θα του δώσει τις απαραίτητες "μητρικές" συμβουλές για τον έρωτα και τους κινδύνους του. Εν τω μεταξύ, ο, υπεράνω πάσης υποψίας, Σταν, ένας παντρεμένος επιχειρηματίας που είναι κρυφά ερωτευμένος με την Έιντζελ, ζητά αύξηση από το αφεντικό του για να της νοικιάσει δικό της διαμέρισμα.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 3 - Giving and receiving
Ο Πρέι Τελ επισκέπτεται τον άρρωστο και ετοιμοθάνατο σύντροφό του. Η Ελέκτρα συγκεντρώνει συνεργούς σε ένα κόλπο για να βρει γρήγορα χρήματα. Θέλει να δώσει την προκαταβολή για την πιο σημαντική εγχείρηση της ζωής της. Ο Σταν δείχνει στην Έιντζελ το νέο της διαμέρισμα. Ταυτόχρονα, το αφεντικό του, ο Ματ, έρχεται στο σπίτι του, εν τη απουσία του, και φλερτάρει απροκάλυπτα με τη γυναίκα του. 

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 4 - The Fever
Ο Ντέιμον είναι βαριά άρρωστος με πυρετό και η Μπλάνκα φοβάται πολύ για το τι μπορεί να έχει. Η Έιντζελ νιώθει ανασφάλεια απέναντι στον Σταν και σκέφτεται ότι αν βελτιώσει την εμφάνισή της με μια πλαστική επέμβαση ίσως τον κάνει να τη θέλει περισσότερο. Εν τω μεταξύ, η Ελέκτρα προχωρά στην προγραμματισμένη της επέμβαση, παρά τις αντιρρήσεις του "χορηγού" της.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 5 - Mother's Day
Η Μπλάνκα μαθαίνει ότι η βιολογική της μητέρα μόλις έφυγε από τη ζωή. Αποφασίζει να πάει στην κηδεία της, παρά τα βλέμματα αποδοκιμασίας που θα αντιμετωπίσει από την υπόλοιπη οικογένεια. Ο Σταν παίρνει προαγωγή, κάτι που εξοργίζει τον Ματ. Για να τον "εκδικηθεί", ο Ματ αποκαλύπτει στη γυναίκα του Σταν την παράνομη σχέση του συζύγου της με την Έιντζελ. 

POSE Νέα ξένη σειρά: Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και κάθε βράδυ στη 01.00, στον ΣΚΑΪ

Πηγή: skai.gr