Πώς βρέθηκε ο εγγονός του Τζακ Νίκολσον στο εξώφυλλο του άλμπουμ της Λάνα ντελ Ρέι

Ο εγγονός του Τζακ Νίκολσον, Ντιουκ Νίκολσον πέρασε μία σπουδαία χρονιά για έναν ιδιαίτερο λόγο – η Λάνα ντελ Ρέι τον προσέλαβε για να εμφανιστεί στο εξώφυλλο του τελευταίου άλμπουμ της.

Ήταν μια κατάλληλη επιλογή; Η περσόνα της Λάνα Ντελ Ρέι περιστρέφεται γύρω από μια γοητεία για την εικονογραφία της Καλιφόρνια τις δεκαετίς του 1960 και του 1970 και η τραγουδίστρια τον περιέγραψε ως "οικογένεια".

Αλλά ο Νίκολσον δεν είναι μόνο ένα μοντέλο σε εξώφυλλο άλμπουμ. Είναι ηθοποιός που είχε ένα μικρό ρόλο στην ταινία “Us” του Τζόρνταν Πιλ και είναι έτοιμος να κάνει αίσθηση με την ερμηνεία του στη δραματική επική ταινία του Νίκολας Τζάρεκι “Dreamland”, στην οποία υποδύεται έναν διακινητή φεντανύλης.

Ο 20χρονος ηθοποιός σπάει τη σιωπή του και δίνει την πρώτη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter με αφορμή τη σημαντική χρονιά που πέρασε.

Ο Ντιουκ Νίκολσον, γιος της κόρης του ηθοποιού Τζακ Νίκολσον, Τζένιφερ σχεδιάστριας μόδας και του πρώην επαγγελματία surfer, Μαρκ Νόρφλιτ (συναντήθηκαν στο γυμνάσιο στη Χαβάη, όπου ήταν συμμαθητές με τον νεαρό Μπάρακ Ομπάμα) αποκάλυψε κάποιες πτυχές της δυναμικής της οικογένειας Νίκολσον.

Ο νεαρός Νίκολσον σχεδίαζε να γίνει σκηνοθέτης, αλλά όταν ο φίλος του Τζακ Κίλμερ τον σύστησε στον σκηνοθέτη μουσικών βίντεο, Γκραντ Σίνγκερ (ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Τέιλορ Σουίφτ και την Αριάνα Γκράντε) ο Νίκολσον άρχισε να περνάει από ακροάσεις ως ηθοποιός και μοντέλο.

Ο Τζόρνταν Πιλ δεν γνώριζε ποιος είναι ο παππούς του και του ζήτησε συμπτωματικά να μιμηθεί τον Τζακ Νίκολσον στην ταινία “Η Λάμψη”, ανέφερε στη συνέντευξη.

Ενώ κέρδισε ρόλους μετά από ακροάσεις, σε άλλες περιπτώσεις ήταν τυχερός, όπως η επιλογή για το εξώφυλλο του υποψήφιου για Grammy άλμπουμ “Norman F... Rockwell”.

Η Λάνα είναι φίλη μου, μου τηλεφώνησε και μου είπε: “Κάνουμε το εξώφυλλο για το άλμπουμ αύριο. Θέλεις να είσαι σε αυτό;”. “Το έκανα. Δεν προσπαθώ να αναλύω τα πράγματα τόσο πολύ” εξήγησε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ