Πώς η Κέιτ Μίντλετον κατάφερε να «εξαφανίσει» τους παπαράτσι από τη ζωή της

Πώς η Κέιτ Μίντλετον κατάφερε να «εξαφανίσει» τους παπαράτσι από τη ζωή της

Η αλήθεια είναι πως είτε δηλώνεις φαν της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, είτε όχι, θα έχεις προσέξει πως οι παπαράτσι ασχολούνται πολύ πιο έντονα με την ζωή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, παρά με αυτή της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. Και αν σκεφτείς πως ο William, μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο, είναι ο επόμενος σε διαδοχή βασιλιάς... τότε απορούμε ακόμη περισσότερο.

Όπως αναφέρουν όμως τα βρετανικά ΜΜΕ, δεν πρόκειται για αίνιγμα... αλλά για μια απλή ταχτική! Τι εννοούμε; Θα σας εξηγήσουμε αμέσως.

Ως γνωστό, όταν η Meghan Markle και ο Harry ανήκαν στην βασιλική οικογένεια προσπαθούσαν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και σπάνια επέτρεπαν στους παπαράτσι να τους απαθανατίσουν. Σε αντίθεση, ο πρίγκιπας William και η Kate, επιλέγουν να δίνουν από μόνοι τους στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή, κυρίως μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ίντριγκα και οι παπαράτσι να μην νοιάζονται τόσο για την ζωή τους.

 

Πηγή: Must