Πολωνία: Το επικίνδυνο «ζώο» που παραμόνευε σε δέντρο ήταν... κρουασάν

Πολωνία: Κατάπληκτοι έμειναν οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας προστασίας ζώων της χώρας όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα… επικίνδυνο ζώο.
Η Εταιρεία Προστασίας Ζώων (SPA) της Κρακοβίας στην Πολωνία ανέφερε μέσω του Facebook ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μια φοβισμένη κάτοικο της πόλης που ζητούσε απελπισμένα βοήθεια.

«Πάνε δυο μέρες τώρα που βρίσκεται στο δέντρο απέναντι από το σπίτι! Οι άνθρωποι δεν ανοίγουν πια τα παράθυρά τους γιατί φοβούνται μήπως μπει μέσα. Είναι καφετί, κάθεται στο δέντρο», είπε για το… κρουασάν η τρομαγμένη γυναίκα.

Οι εργαζόμενοι της SPA υπέθεσαν ότι μπορεί να επρόκειτο για κάποιο αρπακτικό πτηνό, αλλά η γυναίκα υποστήριζε ότι μοιάζει περισσότερο με ιγκουάνα – αν και αρχικά δεν χρησιμοποίησε τη σωστή ονομασία και το αποκάλεσε με μια λέξη που σημαίνει «λιμνοθάλασσα».

Αψηφώντας τον «κίνδυνο», οι ειδικοί της SPA πήγαν επί τόπου, παρατήρησαν το ον απ’ όλες τις γωνίες και διαπίστωσαν ότι «δεν είχε ούτε πόδια, ούτε κεφάλι».

«Ξέραμε ήδη ότι δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε αυτό το πλάσμα… Η αινιγματική λιμνοθάλασσα αποδείχτηκε ότι ήταν ένα κρουασάν», ανέφεραν με κάποια δόση χιούμορ.

Παρ’ όλ’ αυτά, η SPA εξέφρασε την ελπίδα ότι το συμβάν αυτό δεν θα αποτρέψει άλλους ανθρώπους να επικοινωνούν μαζί της για να της αναφέρουν τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν με ζώα.

Όπως ανέφερε, συνήθως οι πολίτες τηλεφωνούν στην υπηρεσία όταν βρίσκουν εγκαταλειμμένα γατάκια, σκύλους ή ακόμη και… ψάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ