Πλήθος θαυμαστών αποχαιρετά την Αρίθα Φράνκλιν. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός

Ξεκίνησε λίγο νωρίτερα η εξόδιος ακολουθία της κορυφαίας φωνής της σόουλ Αρίθα Φράνκλιν στον Ναό της Μεγαλόχαρης στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν.

Η σορός της μεγάλης ντίβας, η οποία και έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ, είναι τοποθετημένη σε ολόχρυσο φέρετρο 24 καρατίων.

Εξω από τον ναό έχουν δημιουργηθεί, από την πρώτη στιγμή, ουρές χιλιομέτρων από τους εκατοντάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας οι οποίοι και έσπευσαν να αποτίσουν το δικό τους φόρο τιμής, στην αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα.

Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια της επιθυμούσε αρχικώς μια τελετή σε στενότερο κύκλο, τελικώς υπήρξε πρόβλεψη για τηλεοπτική κάλυψη και μετάδοση της κηδείας από όλα τα κορυφαία Μέσα της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί στους γύρω από τον ναό δρόμους, βρίσκονται αρκετές ροζ Κάντιλακ, ίδιες με το αμάξι που επέλεγε να οδηγεί η Φράνκλιν.


Παράλληλα, περιμετρικά και στο εσωτερικό της εκκλησίας υπάρχει έχουν τοποθετηθεί ροζ τριαντάφυλλα.

Μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής αναμένεται να παρευρεθούν στην τελετή, με ενδεικτικά αυτών τους Στίβι Γούντερ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, Νταιάνα Ρος κτλπ, ενώ επικήδειο λόγο αναμένεται να εκφωνήσει και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Πηγή:CNN
Πηγή: skai.gr/cnn