People: Αυτός είναι ο πιο σεξι άνδρας για το 2020 (pics)

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ανακηρύχθηκε «ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή» για το 2020 (Sexiest Man Alive) από το περιοδικό People και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικράτησε ικανοποίηση.

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, τα νέα για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού και την απονομή του τίτλου στον Αμερικανό ηθοποιό αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο «Jimmy Kimmel Live !».

Ο 33χρονος ηθοποιός, εμφανίστηκε στο βραδινό talk show ντυμένος με κίτρινη στολή προστασίας από βιολογικό κίνδυνο με μάσκα με τον smiley, προτού αποκαλύψει την ταυτότητά του στο εικονικό κοινό.

Ο Τζόρνταν εξήγησε ότι έμαθε ότι θα είναι ο φετινός αποδέκτης του τίτλου του People κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών του, ενώ ήταν στο αυτοκίνητό του με έναν φίλο.

«Δείχνεις φανταστικός! Νιώθεις περισσότερη πίεση να φαίνεσαι ωραίος τώρα που είσαι ο “πιο σέξι άνδρας εν ζωή”» ρώτησε ο Κίμελ στην αρχή της συνέντευξης.

«Νομίζω ότι η προσδοκία τώρα είναι λίγο υπερβολική» αστειεύτηκε. «Είναι φοβερός τίτλος να τον έχεις» είπε ο ηθοποιός.

«Είναι ένα ωραίο συναίσθημα» είπε στη συνέντευξη στο People αναφερόμενος στον τίτλο. «Ξέρετε, όλοι έκαναν πάντα αυτό το αστείο, λέγοντάς μου: “Μάικ, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πιθανότατα θα πάρεις”. Αλλά είναι μια καλή λέσχη για να είσαι μέλος της» τόνισε.

Μετά την ανακοίνωση, ο «πρώην πιο σέξι άνδρας εν ζωή» τραγουδιστής, τραγουδοποιός Τζον Λέτζεντ συνεχάρη τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, αστειευόμενος: «Μπορώ τώρα να συνεχίσω να παίρνω τα κιλά της καραντίνας με ησυχία χωρίς την πίεση της διατήρησης ενός τίτλου».

Θαυμάστρια του ηθοποιού έγραψε στο Twitter: «Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν ανακηρύχθηκε People's Sexiest Man Alive είναι το * μόνο * πράγμα που έχει νόημα φέτος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ