Κλείσιμο

Παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία η 27χρονη καλλονή νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ; (pics)

Το όνομα της 27χρονης Γερμανίδας καλλονής Νικόλ Ποτουράλσκι, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, την ώρα που δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μοντέλο είναι η νέα σύντροφος του Mπραντ Πιττ, μολονότι η ίδια είναι παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία, με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα γιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐥🐥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις

Ο 56χρονος Pitt και η κατά πολλά χρόνια νεότερη του Νικόλ, που πολλοί σχολιάζουν πως μοιάζει πολύ στην πρώην σύζυγο του σταρ Aντζελίνα Ζολί, έκαναν τώρα μαζί διακοπές στην έπαυλη Σατο Μιραβάλ, που είχε αγοράσει το 2011, το τότε ζεύγος Πιττ-Ζολί στη Προβάνς της Γαλλίας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το sigmamag, δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως αυτός ο δεσμός έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, αφού κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν τον σταρ και το μοντέλο να έχουν πάει μαζί σε συναυλία του Kanye West τον περασμένο Νοέμβριο.

Η γνωριμία τους έγινε στο βερολινέζικο εστιατόριο Borchardt, το οποίο ο Pitt, επισκέπτεται συχνά, μετά τα γυρίσματα της ταινίας Inglorious Basterds. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thinking about how my friends possibly ended last night and whats for breakfast 🍳

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις

Το συγκεκριμένο εστιατόριο ανήκει στον Ρόλαντ Μέρι έναν 68χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έχει κάνει πολλούς γάμους και έχει αποκτήσει συνολικά 5 παιδιά και τώρα είναι παντρεμένος με την Nicole με την οποία έχει αποκτήσει ένα 7χρονο γιο και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μοντέλο δεν σκοπεύει να ζητήσει άμεσα διαζύγιο και κάνουν λόγο για "ανοιχτό γάμο" του μοντέλου με τον επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα όταν ο φερόμενος σύζυγος της Νικόλ ρωτήθηκε πρόσφατα από βρετανική εφημερίδα για την σχέση του μοντέλου με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ αρκέστηκε στη λακωνική απάντηση: «Ουδέν σχόλιο» ενώ ένας φίλος του αποκάλυψε στο βρετανικό Τύπο: «Αυτοί είναι ακόμα παντρεμένοι αλλά η σχέση τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ανοιχτός γάμος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boiling...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις

Πηγή: Sigmamag