Γιατί ο Τζέιμς έριξε στον τάκο τον Πάνο Καλίδη μαζί με Άλεξ Παππά και Κρις Σταμούλη (vids)

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία μετά την αποχώρηση από το SURVIVOR της Ανθής Σαλαγκούδη, οι Κόκκινοι επικράτησαν σε έναν ακόμη στίβο μάχης στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Μετά τη χθεσινή τούμπα του Τριαντάφυλλου, έπεσε γέλιο και στο επεισόδιο της Τρίτης, εξαιτίας των... αερίων του γνωστού τραγουδιστή ο οποίος χαριτολογώντας έριξε το φταίξιμο στην Μαριάνθη. Η αντίδραση της Θεσσαλονικιάς υποπλοιάρχου απολαυστική: «Ρε Τριαντάφυλλε εμένα αυτά δε με φεύγουνε. Ντρέπομαι σε λέω» με τον τραγουδιστή να της απαντάει «και τι έγινε δεν μπορείς να κλ@νεις» και τους υπόλοιπους παίκτες να ξεσπάνε σε γέλια.

Κακό ήταν το κλίμα στο παραλία των Μπλε. Ο Γιώργος Ταβλαδάκης τα είχε με την Χριστίνα Κεφαλά που προσπάθησε να τους ρίξει στάχτη στα μάτια, ενώ το 28χρονο μοντέλο απορούσε γιατί ο συμπαίκτης της είναι απότομος μαζί της.

Ο Κρις Σταμούλης μίλησε για τη στρατηγική και τους Τζέιμς Καφετζή και ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία όπως και ο Αλέξης Παππάς για να αποδείξει όπως είπε σε όλους ότι δεν είναι αυτοί οι πιο αδύναμοι παίκτες. Αυτό έφερε διπλό πέναλτι για τους μπλε καθώς οποιοσδήποτε παίκτης των κόκκινων θα μπορούσε να επιλέξεις οποιοδήποτε παίκτη των μπλε. 

Μπλε και Κόκκινοι, χωρίς την Σοφία Μαργαρίτη που ήταν τραυματίας, βρέθηκαν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια. Ενώ τα ματς ήταν στο 9-8, ο Πάνος Καλίδης αγωνίστηκε κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο με τους Κόκκινους να κάνουν το τελικό 10-8 κατακτώντας και τη δεύτερη ασυλία.

Σύμφωνα με τους Κρις και Άλεξ που δεν αγωνιστήκαν  το «πείραμα» τους πέτυχε γιατί οι μπλε ηττήθηκαν. Ωστόσο για τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν το πείραμα των δυο απέτυχε γιατί η ήττα ήρθε δύσκολα ενώ η ομάδα ενώθηκε.

Με σύνδεση από την Αθήνα παρουσιάστηκε  ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο ανακοινώνοντας πως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση σχεδόν ομόφωνα είναι ο Αλέξης Παππάς. Ο Τζειμς Καφετζής που είχε πάρει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο, κάποιον που κατά τη γνώμη του δεν θα αποχωρήσει, επιλέγοντας τον Πάνο Καλίδη διότι είναι «πιο δημοφιλής και ο κόσμος θα τον κρατήσει στο παιχνίδι». Η απόφαση του Τζέιμς έφερε αντιδράσεις και από τις δύο ομάδες. 

Πηγή: skai.gr