Ο Μπραντ Πιτ έβγαλε το φόρεμα της Άνιστον; Πανικός με το φόρεμα στην μπανιέρα

Μετά το ιντερνετικό ντελίριο με το άγγιγμα του Μπραντ Πιτ στην Άνιστον τη στιγμή που συναντιούνται στα παρασκήνια των βραβείων SAG με δημοσιογράφους και χρήστες κοινωνικών δικτύων να κάνουν λόγο για αναθέρμανση της σχέσης τους - 15 χρόνια μετά το διαζύγιό των δύο ηθοποιών - μια ανάρτηση της Άνιστον φουντώνει τα σενάρια των φαν της.   

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Ανιστον, ανέβασε στο Instagram 2 φωτογραφίες. Μία που η Ανιστον είναι χαμογελαστή και δείχνει ότι κατάφερε να φθάσει ατσαλάκωτη στο χώρο όπου δόθηκαν τα βραβεία. Ξαπλωμένη στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μην κάνει το φόρεμα ζάρες και άλλη μία όπου το άσπρο σατέν φόρεμα της είναι στο πάτωμα μαζί με τα πέδιλα της μετά τα βραβεία SAG, η οποία άναψε φωτιές και οργίασε την φαντασία του κοινού της. 

Η φωτογραφία είχε την λεζάντα: «Χωρίς ζάρες … πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται! Κάπου ανάμεσα στις δύο αυτές φωτογραφίες, οι συνομήλικοί μου έδωσαν ένα δώρο που θα αγαπώ και μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω ποτέ . Σας ευχαριστώ @sagawards, @ theemorningshow, και το απίστευτο cast μας. Ας επιστρέψουμε στη δουλειά!»

Η φράση «μια νύχτα που δεν θα ξεχάσω ποτέ», πιθανότατα αναφερόταν στο βραβείο που κέρδισε στα SAG, αλλά όσοι θέλουν να ξανασμίξει με τον Μπράντ Πίτ το ερμήνευσαν διαφορετικά.

Και έγραψαν:

«Ελπίζω ο Μπραντ να έβγαλε αυτό το φόρεμα»...Αλλος σχολίασε «Που είναι ο Μπραντ;», ενώ κάποιος άλλος ρώτησε αν «ο Μπραντ έβγαλε τη φωτογραφία;». Ενας άλλος διερωτήθηκε:

“Είναι αυτό το μπάνιο του Μπραντ Πιτ;».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άνιστον εντυπωσίασε με το φόρεμα Jhon Galliano για τον Dior καθώς αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της διάσημου ηθοποιού ενώ αποτέλεσε και το φόρεμα, με το οποίο, για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια διαζυγίου έπεσε στην αγκαλιά του Μπραντ Πιτ στα παρασκήνια των βραβείων SAG, με το φακό να αποτυπώνει το ιστορικό στιγμιότυπο.

Πηγή: skai.gr