Πάμελα Άντερσον αλά Γουίτνεϊ Χιούστον: Παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της (video)

Την ταινία «Ο σωματοφύλας» της Γουίτνεϊ Χιούστον, αναβίωσε η Πάμελα Άντερσον, η οποία παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, τον οποίο ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια του lockdown.

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch, παντρεύτηκε με τον Dan Hayhurst, πρώην οικοδόμο, σε μια μικρή τελετή στο Βανκούβερ του Καναδά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μιλώντας στη DailyMailTV η Πάμελα Αντερσον είπε: «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι - στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά». 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, στις οποίες φαίνεται ότι επέλεξε ένα νυφικό σε μπεζ και γαλάζιες αποχρώσει, με πράσινες γαλότσες, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής οι δυο τους διάβασαν τους όρκους τους ο ένας στον άλλο ακούγοντας απαλή μουσική.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χωρίς την οικογένεια και τους φίλους του, ωστόσο όπως είπε η εκρηκτική ηθοποιός, έχουν την ευλογία τους.

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύουν να κάνουν ταξίδι του μέλιτος, όταν αρθούν οι περιορισμοί, η Άντερσον απάντησε ότι «κάθε μέρα είναι μήνας του μέλιτος».

Πηγή: skai.gr
TAGS: γάμος