Με αφορμή τη 14η Φεβρουαρίου- Ημέρα των Ερωτευμένων το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει ετοιμάσει αφιέρωμα με τίτλο «παίΖΟΥΜΕ με τον Έρωτα» παρουσιάζοντας διαδικτυακά τρεις ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις για καλό σκοπό.

   Η αυλαία του αφιερώματος θα ανοίξει στις 5 Φεβρουαρίου 2021 με το «Love», από τους «Tales from the box», με ερωτικά τραγούδια, τόσο από το ελληνικό όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο: από Χατζιδάκι και Πλέσσα μέχρι Sinatra και Fabian. Η δράση αυτή υποστηρίζει το σωματείο «Αγροτική παιδική φωλιά Βορείου Ελλάδας».

   Στις 10 Φεβρουαρίου θα μεταδοθεί διαδικτυακή συναυλία με θέμα τον Έρωτα με την υπογραφή του Γιώργου Αβραμίδη και της μπάντας του «Invented Memories» με μελωδίες και τραγούδια που συνδυάζουν τζαζ ακούσματα και παραδοσιακά στοιχεία Κέλτικης μουσικής. Η δράση αυτή υποστηρίζει το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Μαγνησίας- Διαβατά «Άρτεμις».

   Το αφιέρωμα θα ολοκληρωθεί στις 14 Φεβρουαρίου με τη συναυλία «Από τη Βιέννη με αγάπη» από την Ορχήστρα Orpheus Kammerorchester Wien, σε live streaming. Την ορχήστρα θα πλαισιώσουν με πασίγνωστες άριες, που έχουν ως θέμα τον έρωτα και το πάθος ο τενόρος Oreste Cosimo και η σοπράνο Ζωή Νικολαίδου. Η συναυλία υποστηρίζει το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών μέσω του Επιμελητηρίου Σερρών.

   Οι προβολές γίνονται στην σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook και μέσα από την πλατφόρμα eStage.gr.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις