Οι Pyramidos ξαναχτυπούν: Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί made in Japan (video)

Επιμένουν Ελληνικά οι Pyramidos αφού το νέο hit τους έχει και πάλι… άρωμα ή μάλλον ηχόχρωμα Ελλάδας και είναι το «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί».

Το ιδιαιτέρως διαδεδομένο στη χώρα μας, λόγω της επιλογής του να διασκευάζει παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια, ιαπωνικό συγκρότημα μουσικής Pyramidos γίνεται και πάλι viral στο σόσιαλ μίντια με τους Έλληνες χρήστες να αποθεώνουν το δυνατό και σταθερά ελληνικό «Come Back» των μπριόζων μουσικών.

Ειδικότερα οι Pyramidos μας παρουσιάζονται σε ένα νέο αυτοσχέδιο βίντεο κλιπ τους στο Facebook, στο οποίο τραγουδούν και λικνίζονται στους ρυθμούς του  «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί made in Japan» .

Oι Pyramidos, αυτοπροσδιορίζονται ως ένα γκρουπ μουσικών με βαλκανικές και έθνικ επιρροές που αναμφισβήτητα τρέφουν μεγάλη αγάπη ειδικά για το ελληνικό παραδοσιακό και λαϊκό τραγούδι αφού κατά καιρούς έχουν «κάνει αγνώριστα» πλήθος άλλων δικών μας τραγουδιών όπως το «Μαρία με τα Κίτρινα», « Σήκω χόρεψε κουκλί μου» ή « Τσικουλάτα».

Τους ανακαλύψαμε το 2011 μετά από την ανάρτηση των βίντεο με τις ελληνικές διασκευές τους στο Facebook ενώ έχουν ήδη επισκεφθεί την χώρα μας για να δώσουν συναυλίες.

Πηγή: skai.gr