Οι Αμερικανοί celebrities πανηγυρίζουν τη νίκη του Μπάιντεν

Όλοι από τον Σπάικ Λι μέχρι την Μπίλι Άιλις βγήκαν στους δρόμους - και στο Twitter - για να πανηγυρίσουν τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter, ο σκηνοθέτης και παραγωγός Σπάικ Λι άνοιξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας μπροστά από ένα ενθουσιασμένο πλήθος, ενώ η Αριάνα Γκράντε έγραψε στο Twitter : «ΚΛΑΙΩ. Τζο Μπάιντεν, Κάμαλα Χάρις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ» με μια αλυσίδα καρδιών.

Η ηθοποιός Τζούλια Λούις-Ντρέιφους γιορτάζει επίσης αυτό το σαββατοκύριακο, αναρτώντας μια φωτογραφία της εκλεγμένης Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις και γράφοντας: «Η κυρία Αντιπρόεδρος δεν είναι πλέον φανταστικός χαρακτήρας».

«Η δημοκρατία αντέχει. Συγχαρητήρια στον εκλεγμένο πρόεδρό μας Τζο Μπάιντεν και στην πρώτη γυναίκα εκλεγμένη Αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις» πρόσθεσε .

Η Μπίλι Άιλις πανηγύρισε με ένα βίντεο, δηλώνοντας: «Αυτό είναι απίστευτο, είμαι τόσο χαρούμενη».

Ο κωμικός Σάσα Μπάρον Κοέν έγραψε στο Twitter: «Ντόναλντ απολύεστε και να ξέρετε ότι σας προσέφερα μια θέση εργασίας. Αλλά η απόδοσή σας την περασμένη εβδομάδα ήταν τραγική και λυπηρή. Η προσφορά ακυρώθηκε».

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ έγραψε: «Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν, την Κάμαλα Χάρις και στην αγαπημένη μας χώρα. Η τιμιότητα και η ακεραιότητα κέρδισαν!» μαζί με ένα βίντεο της ερμηνείας της «Get Happy / Happy Days Are Here Again».

Η Σερ έγραψε ένα μήνυμα γεμάτο emoji: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ [με emoji που δακρύζουν]. Θα ήταν εύκολο να δημοσιεύσω φρικτές φωτογραφίες και κινούμενα σχέδια του Τραμπ, αλλά γνωρίζοντας τον Τζο, που εννοεί πραγματικά αυτά που λέει ότι θα είναι Πρόεδρος για ΟΛΟΥΣ [αμερικανική σημαία] & αν και φαίνεται τόσο δελεαστικό, από σεβασμό στον Τζο, δεν θα το κάνω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ