Survivor: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα (vids)

Ένα εκρηκτικό επεισόδιο του SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Τρίτης.

Οι «Κόκκινοι» στο αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας νίκησαν για μία ακόμη σερί φορά με σκορ 10-4, με αποτέλεσμα στο Συμβούλιο του Νησιού οι «Μπλε» κλήθηκαν να υποδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Το βράδυ της Δευτέρας, η μπλε ομάδα έριξε στον «τάκο» την Άννα Μαρία Βέλλη. Το βράδυ της Τρίτης, οι παίκτες της μπλε ομάδας επέλεξαν για δεύτερο υποψήφιο δίπλα στην Άννα Μαρία τον Τζέιμς Καφετζή, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης μιας και είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, διάλεξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, την Χριστίνα Κεφαλά.

Κόντρα υπήρξε μεταξύ Τριαντάφυλλου και Γαλακτερού με τον δεύτερο να απομακρύνεται από τον «Ντάφυ» με τον τραγουδιστή όλο και να απομονώνεται. Κόντρα υπήρξε για ακόμα μια φορά και μεταξύ Τριαντάφυλλου και Καρολίνας, ενώ και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορούσε να συλλάβει πως κάποιος επειδή έχει πάει σε δύο live ενός τραγουδιστή μπορεί να αμφισβητήσει τον γιο του, αναφερόμενος στον πατέρα του Γαλακτερού. 

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων. Σε αυτό θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, μιας και αυτή τη βδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, θα αποχωρήσει ένας παίκτης της Μπλε ομάδας.

Επική ήταν η ατάκα του ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλου, που είπε για Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παππά σχετικά με το πάρτυ ένωσης των δύο ομάδων που ακολουθεί σύντομα. «Το μεγαλύτερο παλτό της μπλε ομάδας, με το μεγαλύτερο παλτό της κόκκινης ομάδας. όταν γίνει η ένωση, θα φτιάξουν μαζί μία μεγάλη γκαρνταρόμπα». 

Έντονα φορτισμένη ψυχολογικά η Χριστίνα Κεφαλά ξέσπασε σε κλάματα, «απασφαλίζοντας» κατά του συμπαίκτη της με βαριές κουβέντες, στο Συμβούλιο. Η Χριστίνα Κεφαλά τόνισε πως ο τραυματισμός της «ήταν σίγουρα ένα μεγάλο τράνταγμα για μένα, ωστόσο δεν τα παρατάω. Θέλω να μείνω στο παιχνίδι, δεν το βάζω με τίποτα κάτω. Και δέκα φορές να πέσω, θα σηκωθώ 100. Και 200 και 300! Δεν νομίζω ότι για μένα έχει τελειώσει το παιχνίδι και ήρθε η ώρα να φύγω. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι έχω ακόμα να δώσω, να μάθει ο κόσμος για μένα και για τον χαρακτήρα μου, για την αγωνιστικότητα μου. Είναι πολύ νωρίς να φύγω». Σε φορτισμένο ύφος η Χριστίνα συνέχισε: «Από ότι βλέπουμε το παιχνίδι είναι μια στρατηγική. Τα τρία αυτά άτομα λειτουργούν στρατηγικά. Με πήραν ως θύμα και μένα, όπως και άλλους συμπαίκτες μου, για να παραμείνουν στο παιχνίδι» πρόσθεσε εμφανώς φορτισμένη η παίκτρια των Μπλε. «Είναι μια αδικία για ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται εδώ. Που δεν έχω δημιουργήσει ούτε ένα πρόβλημα».

 

Από τη πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης θέλοντας να δικαιολογήσει τους λόγους για τους οποίους «έδωσε» την συμπαίκτρια του στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, σημείωσε: «Άμα ήθελα να χτυπήσω την Χριστίνα για το πρόβλημα της υγείας της νομίζω πως θα ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος. Πολλές φορές έχει πει ότι πονάει και δεν μπορεί».

 

Η Χριστίνα απάντησε: «Εφόσον εγώ παραμένω στο παιχνίδι και σηκώνομαι σε δύο μέρες, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου πει για την υγεία μου το παραμικρό! Και δεν σου το επιτρέπω. Είμαι πολύ περήφανη και στη μάνα μου τώρα που με βλέπει»! Με τη σειρά του, ο Νίκος Μπάρτζης πρόσθεσε πως «με αυτά που λένε όλοι αισθάνομαι απάνθρωπος τελειως, ότι είμαι ένα σκουπίδι που την ψηφίζω και δεν ισχύει αυτό».

 

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο κόσμος θα αποφασίσει ποιος/α εκ των Τζέημς, Άννα Μαρία και Χριστίνα θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. 

 

 

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor