Survivor: Στον τάκο ξανά ο Ντάφυ. «Κόκκινος» πόλεμος- Οι τραυματισμοί σε μπλε και το ευχέλαιο (vids)

Σε ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Μπλε ομάδα κατέκτησε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο στίβο μάχης, με σκορ 10-6.

Μετά τον Τριαντάφυλλο και η Μαριάνθη Κάσδαγλη μπήκε στο στόχαστρο των συμπαικτών της στην κόκκινη ομάδα και, ταυτόχρονα, αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, που είναι ο Τριαντάφυλλος. 

 

Βαρύ είναι το κλίμα στην παραλία των «Κόκκινων», με τις κόντρες να είναι συνεχείς ενώ το πρώτο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία έγινε σε δύο διαφορετικές πίστες λόγω τραυματισμών. 

 

 

Ο Γιώργος Κόρομι, που φαίνεται πως έχει πάρει τα ηνία στην ομάδα των «Κόκκινων», επιτέθηκε φραστικά στη Μαριάνθη Κάσδαγλη κατηγορώντας την πως είπε ψέματα ενώπιον όλων για το αν βρήκε κάτι στη ζούγκλα και το έφαγε. «Η Μαριάνθη το μόνο που σκέφτεται είναι τον εαυτό της, να το παίξει ντόμπρα σήμερα γιατί χθες έλεγε ψέματα. Έφερε ένταση σε όλη την ομάδα, που δεν είναι καλό για την ψυχολογία μας, γιατί πάμε να αγωνιστούμε και σκεφτόμαστε τη Μαριάνθη», είπε ο «Κόρο». 

 

Υψώνοντας τον τόνο της φωνής της, η Μαριάνθη παραδέχθηκε ότι όντως βρήκε κάτι στη ζούγκλα και το έφαγε και τόνισε πως δεν ήθελε να καταχραστεί την ψαριά του Γιώργου Κόρομι.

 

Στη παραλία των «Μπλε», η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε πως μίλησε στον Σάκη Κατσούλη και του αποκάλυψε πως ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα-Μαρία Βέλλη την πλησίασαν ώστε να σχηματιστεί μια πεντάδα για στρατηγικούς λόγους με φόντο τον τελικό.

 

Παρ' όλα αυτά, ο Σάκης Κατσούλης τόνισε πως δεν μπορεί να συναναστραφεί με τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα-Μαρία Βέλλη γιατί «διαστρεβλώνουν συνεχώς τα λόγια του», κάτι με το οποίο συμφώνησε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Στον στίβο μάχης οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να πετύχουν κάποια τέρματα σε ένα δίχτυ περιστοιχισμένο από παζλ-πυραμίδα. Η ρήξη στην κόκκινη ομάδα συνεχίστηκε και πριν από το αγώνισμα, καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος αμφισβήτησε ευθέως τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου στον οποίο αναφέρθηκε ο τραγουδιστής.

 

Ο Γιώργος Κόρομι έδειξε την έξοδο τόσο στον Τριαντάφυλλο όσο και στη Μαριάνθη Κάσδαγλη αφού -όπως είπε- «προκαλούν εντάσεις και ίντριγκες».

 

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στο οποίο συμμετείχε και ο Αλέξης Παππάς, η Χριστίνα Κεφαλά, ο Νίκος Μπάρτζης και η Ελευθερία Ελευθερίου τραυματίστηκαν, όταν οι «Κόκκινοι» προηγούνταν με 2-0. Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είπε πως λόγω των τραυματισμών, το πρώτο αγώνισμα ασυλίας επρόκειτο να μεταφερθεί σε άλλη πίστα.

 

Παρότι ο στόχος παρέμεινε ίδιος, διαφοροποιήθηκε ο στίβος μάχης και το παιχνίδι, σύμφωνα με εισήγηση των «Κόκκινων», άρχισε από το 0-0. Νικητές αναδείχτηκαν οι «Μπλε» με σκορ 10-6. Νικήτρια του αγωνίσματος ισορροπίας αναδείχθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη και έτσι θα υποδείξει ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

 

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού, τέθηκε στο επίκεντρο τόσο ο αγιασμός του Τριανταφυλλου όσο και το συμβόλαιο του τραγουδιστή, αλλά και του Αλέξη Παππά, με τον Γιώργο Κόρομι να υποστηρίζει πως οι δύο παίκτες «κάνουν διακοπές στον Άγιο Δομίνικο». Ο παίκτης των «Κόκκινων» εισέπραξε το ειρωνικό χειροκρότημα του Τριαντάφυλλου, αλλά και των συμμετεχόντων στους «Μπλε».

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, κατόπιν ψηφοφορίας της Κόκκινης ομάδας, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδεί

χθηκε ο Τριαντάφυλλος.

 

 

Πηγή: skai.gr