Ο Μπραντ Πιτ ξανά στην πρώτη γραμμή της σόου μπιζ

Ο Μπραντ Πιτ εξασφάλισε σήμερα μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του ως γοητευτικού κασκαντέρ στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ», εδραιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιστροφή του στην πρώτη γραμμή της σόουμπιζ.

Ο 56χρονος Πιτ δεν έχει κερδίσει ποτέ το Χρυσό Αγαλματίδιο για το υποκριτικό ταλέντο του, παρά το γεγονός ότι μετρά ήδη 30 χρόνια στη βιομηχανία του κινηματογράφου και έχει προταθεί τρεις φορές.

Όμως, θεωρείται το φαβορί για το Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου στην τελετή που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με ειδικούς επί των βραβείων, αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτικούς στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

Άλλωστε, ο Μπραντ Πιτ έχει ήδη κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του και μια ακόμη υποψηφιότητα για τα Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών (Screen Actors Guild Awards).

Την ερμηνεία του επιδοκίμασε το περιοδικό Hollywood Reporter τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη στροφή στην καριέρα του, ενώ η βρετανική εφημερίδα Sunday Times έγραψε πέρυσι ότι ο «ο Πιτ, που έχει ωριμάσει τόσο ωραία κλέβει την παράσταση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ