Ο Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Τι θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο (video)

Ο Τάνζου τιμωρεί τη Νάζλι για την απερισκεψία της στέλνοντάς την στην κλινική απόρων, μακριά από το χειρουργείο και τον Αλί.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια.

Ο πατέρας του Αλί εισάγεται στο νοσοκομείο, και τότε του ξυπνούν φρικτές αναμνήσεις από το παρελθόν.🙈 #oGiatros νέο συναρπαστικό επεισόδιο απόψε στις 21:30, στον #SkaitvGR pic.twitter.com/HKErW59Ekt

Ο Αλί προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, όμως μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη θα τον αποδιοργανώσει εντελώς και θα ανοίξει ξανά παλιές βαθιές πληγές του. Ο πατέρας του, που τον εγκατέλειψε τόσο νωρίς και ήταν υπεύθυνος για τα τόσα τραύματά του, έρχεται στο νοσοκομείο βαριά ασθενής και ζητά να του μιλήσει. Ο Αλί αρνείται με όλες του τις δυνάμεις και προσπαθεί να κρύψει τον φόβο που νιώθει ακόμα γι’ αυτόν τον άνθρωπο, πίσω από ψεύτικη αδιαφορία. Ούτε η μητέρα του, ούτε ο Δρ. Αντίλ, ούτε κανείς δεν θα μπορέσει να του αλλάξει γνώμη. Μάλιστα, προκειμένου να αποφύγει εντελώς την κατάσταση, αφοσιώνεται σε ένα άλλο περιστατικό τόσο πολύ, που ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα όρια.

Πηγή: skai.gr