Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια (Spoiler Alert)

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.30 στον ΣΚΑΪ. Τα δύσκολα περιστατικά διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ ένας άγνωστος θανατηφόρος ιός γίνεται η αφορμή να μπει τμήμα του νοσοκομείου σε καραντίνα με αποκορύφωμα να κινδυνέψουν αλλά και να χαθούν ζωές. Οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταπεξέλθουν και φτάνουν στα όρια της επαγγελματικής, σωματικής και ψυχολογικής αντοχής.

Δείτε όλα τα επεισόδια εδώ.

Τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (25-29 Μαΐου):

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (Δευτέρα 25/5)

Η Μπετούς περνά τη νύχτα στο σπίτι του Αλί, ο οποίος έχει γίνει ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο, μετά την αδελφή της. Την επόμενη ημέρα θα πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Ο Αλί και η Μπελίζ οργανώνουν κρυφά μια έκπληξη για τον Φέρμαν, που θα τον κάνει να πιστέψει λίγο περισσότερο στα θαύματα και τους ήρωες. Αργότερα, ο Αλί μαζεύει το κουράγιο του για να εκπληρώσει αυτό που υποσχέθηκε στη μικρή Μπετούς: να εξομολογηθεί τα συναισθήματά του στη Νάζλι. Όμως πριν προλάβει να συμφιλιωθεί με την απάντησή της, οι εξελίξεις στο νοσοκομείο γίνονται καταιγιστικές. Είναι η πρώτη ημέρα λειτουργίας της δωρεάν κλινικής απόρων και η κλινική γεμίζει κόσμο που περιμένει να εξεταστεί. Σαν να μην έφτανε αυτό, φτάνει στα επείγοντα ένα περιστατικό το οποίο θα αποδειχθεί ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει ποτέ αντιμετωπίσει το νοσοκομείο Μπερχαγιάτ και το προσωπικό του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28 (Τρίτη 26/5)

Το νοσοκομείο Μπερχαγιάτ έρχεται αντιμέτωπο με έναν άγνωστο ιό, ο οποίος μεταδίδεται ανεξέλεγκτα, δεν έχει γνωστή θεραπεία και στις περισσότερες περιπτώσεις προκαλεί την κατάληξη του ασθενή. Για τον λόγο αυτό, ο Φέρμαν, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, αποφασίζει να αποκλείσει τον χώρο των επειγόντων περιστατικών για να αποτρέψει την εξάπλωση του ιού. Με αυτή την κίνηση, οι γιατροί του νοσοκομείου δεν μπορούν πια να μετακινηθούν στα τμήματα που τους χρειάζονται. Ακόμα χειρότερα, θα πρέπει να διαχειριστούν την κατάσταση ώστε οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχουν αποκλειστεί στην επικίνδυνη ζώνη, ασθενείς, συνοδοί και επισκέπτες, να παραμείνουν ψύχραιμοι και να λάβουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζονται. Ο Αλί, με τη Νάζλι στο πλευρό του, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε απόθεμα δύναμης που διαθέτει για να αντεπεξέλθει σε αυτή τη δραματική εμπειρία.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29 (Τετάρτη 27/5)

Η κατάσταση στην αποκλεισμένη ζώνη του νοσοκομείου συνεχίζει να είναι δραματική και οι κρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η μικρή Μπετούς, μετά τη μεταμόσχευση, δεν έχει δει ακόμη την αδελφή της, καθώς εκείνη έχει αποκλειστεί στην επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Μια έγκυος γυναίκα που έχει κι αυτή αποκλειστεί στα επείγοντα χρειάζεται άμεση βοήθεια, καθώς έχει αρχίσει ο τοκετός. Με τον πανικό γύρω του να τον αποδιοργανώνει εντελώς, ο Αλί προσπαθεί να βοηθήσει όπου μπορεί και μάλιστα χωρίς την καθοδήγηση του Φέρμαν, οποίος έχει τεθεί εκτός μάχης. Θα μπορέσει να επιστρατεύσει την ιδιοφυία του για να σώσει την κατάσταση;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (Πέμπτη 28/5)

Επιτέλους τα πράγματα βελτιώνονται και η κατάσταση στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ φαίνεται πως επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα. Η Μπετούς και η αδελφή της είναι και οι δυο τους καλά και μπορούν επιτέλους να ξαναδούν η μια την άλλη. Ο τοκετός της εγκύου ολοκληρώθηκε κάτω από τις πιο ανορθόδοξες και επικίνδυνες συνθήκες, όμως μητέρα και νεογνό ευτυχώς τα κατάφεραν. Ο Φέρμαν ξεπερνά τον κίνδυνο και η Μπελίζ, πιο ανακουφισμένη από ποτέ, μπορεί επιτέλους να πάει κοντά του. Ο αποκλεισμός του μισού νοσοκομείου λήγει χωρίς άλλα θύματα, όμως οι συνέπειες όσων συνέβησαν αυτές τις δραματικές ώρες θα παραμείνουν για καιρό. Η Νάζλι μετανιώνει πικρά για όσα αποκάλυψε στον Φέρμαν, όταν νόμιζε πως θα τον χάσει για πάντα. Ο Αλί δεν μπορεί να περιμένει άλλο μια ξεκάθαρη απάντησή της και αρχίζει να πιστεύει ότι έχει πια χαθεί κάθε ευκαιρία.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31 (Παρασκευή 29/5)

Η Κιβιλτσίμ περνά στο επόμενο μέρος του σχεδίου της να αντικαταστήσει μια για πάντα την Μπελίζ. Ο πατέρας του Ντεμίρ βρίσκεται στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ σε σοβαρή κατάσταση. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος το περιστατικό, αν και βρίσκεται ήδη σε επιτήρηση για την απερίσκεπτη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Εν τω μεταξύ, στην περίπτωση της νεαρής ασθενούς που αναλαμβάνει η Νάζλι και ο Αλί, για να σώσουν τη ζωή της θα πρέπει να καταστρέψουν το όνειρό της. Ο Αλί έχει άλλη μια δύσκολη κατάσταση να αντιμετωπίσει, καθώς θα πρέπει να προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να δώσει στη Νάζλι τον χρόνο και την απόσταση που του ζήτησε. Η Νάζλι παραμένει μπερδεμένη, μέχρι που η καλύτερή της φίλη σώζει ακόμα μια φορά την κατάσταση και τη βοηθά να δει τα πράγματα καθαρά.


Πρωταγωνιστούν: Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan
Στον ρόλο της Μπετούς, η Μπερέν Γκοκγιλντίζ (η Οϊκιού, πρωταγωνίστρια της σειράς “Η κόρη μου”)

Σκηνοθεσία: Yusuf Pirhasan, Aytac Cicek
Σενάριο: Pinar Bulut, Onur Koralp


«Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος»
Δευτέρα με Παρασκευή στις 21.30
στον ΣΚΑΪ

 

Πηγή: skai.gr