O Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος- Τι θα δείτε απόψε (vids - pics)

«Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος», η σειρά που μας καθήλωσε με τις συγκλονιστικές ιατρικές υποθέσεις της, μας συγκίνησε με τα εμπόδια που κατάφερε να ξεπεράσει ο πρωταγωνιστής Αλί Βεφά, και μας έκανε να πιστέψουμε στο ακατόρθωτο, επιστρέφει με νέα συναρπαστικά επεισόδια. Tι θα δείτε απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.


Δείτε το τρέιλερ

 

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα

Τρίτη 27 Ιουλίου

2ος ΚΥΚΛΟΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Ο Τάνζου είναι αποφασισμένος να οδηγήσει το Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ στην κορυφή. Έτσι, αναλαμβάνει όλο και πιο δύσκολα περιστατικά και δίνει υπερβολική έμφαση στη δημοσιότητα, παρά την πίεση που ασκεί όλη αυτή η κατάσταση στους γιατρούς του νοσοκομείου. Εν τω μεταξύ, οι φήμες πως ο Αλί τα έχει φτιάξει με την καινούργια του γειτόνισσα εξαπλώνονται με ταχύτατο ρυθμό και, όπως είναι λογικό, φτάνουν και στα αυτιά της Νάζλι.

Εκείνη προσπαθεί να φανεί δυνατή και προσποιείται την αδιάφορη, όμως η προσποίηση είναι άγνωστη λέξη για τον Αλί. Στην πρώτη ευκαιρία, της ανοίγει την καρδιά του για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα του, αλλά η Νάζλι είναι πολύ πληγωμένη για να αλλάξει την απόφασή της. Μέσα σε όλα αυτά, η Έζο συνεχίζει την «επίθεση φιλίας» στον Αλί εισβάλλοντας όλο και πιο συχνά στον προσωπικό του χώρο.

Πηγή: skai.gr