O Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος- Τι θα δείτε απόψε (vids - pics)

«Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος», η σειρά που μας καθήλωσε με τις συγκλονιστικές ιατρικές υποθέσεις της, μας συγκίνησε με τα εμπόδια που κατάφερε να ξεπεράσει ο πρωταγωνιστής Αλί Βεφά, και μας έκανε να πιστέψουμε στο ακατόρθωτο, επιστρέφει με νέα συναρπαστικά επεισόδια. Tι θα δείτε απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το τρέιλερ: 

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα: https://www.skaitv.gr/episode/seires/o-giatros-i-istoria-enos-thaumatos/2021-07-21-21/o-giatros-spoiler-alert-2272021

Πέμπτη 22 Ιουλίου

2ος ΚΥΚΛΟΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Η Μπελίζ, που ποτέ δεν είχε εμπειρία από τη φροντίδα ενός μωρού, δοκιμάζει τα πάντα προκειμένου να δεθεί με τη μικρή Λεϊλά, όμως αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Εν τω μεταξύ, η Νάζλι μετά βίας μπορεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά, γιατί σκέφτεται συνεχώς όσα συνέβησαν με τον πατέρα της, και την απογοήτευση που της προκάλεσε για ακόμα μια φορά. Έτσι, δεν μπορεί να είναι εκεί για τον Αλί και τα δικά του προβλήματα, και εκείνος δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Αποφασίζει να κάνει μια υπέρβαση ασυνήθιστη για τα δεδομένα του, προκειμένου να δείξει στη Νάζλι πόσο νοιάζεται για αυτή. Όμως όσο κι αν προσπαθεί να ξεπεράσει τα όριά του και να υπερβεί τις ικανότητές του, κάποια πράγματα παραμένουν ακατόρθωτα για τον Αλί.

Πηγή: skai.gr