O 77χρονος πρωταγωνιστής του Squid Game έγινε ξαφνικά διάσημος και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το Squid Game σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ο Yeong-su Oh, που υποδύεται τον παίκτη 001. Στα 77 του χρόνια είχε μόνο πέντε ρόλους και αυτούς την τελευταία εικοσαετία, ενώ έχει στο βιογραφικό του δύο σενάρια για κορεάτικα πρότζεκτ που κυκλοφόρησαν το 1965 και το 1975. Δεν ήταν άνθρωπος που ζούσε από το επάγγελμα δηλαδή.

Τώρα και εντελώς ξαφνικά έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο και το τηλέφωνο του χτυπάει ασταμάτητα για δουλειές, όμως όπως δήλωσε σε συνέντευξη του δεν το περίμενε και δεν ήταν προετοιμασμένος.

«Πρέπει να ηρεμήσω και να οργανωθώ λίγο. Το τηλέφωνο μου χτυπάει συνέχεια και δέχομαι αμέτρητα μηνύματα. Δεν έχω όμως μάνατζερ και είναι δύσκολο να τα προλάβω όλα. Ευτυχώς με βοηθάει η κόρη μου» δήλωσε.

Όσο για το πως αισθάνεται με τόσο μεγάλη και απροσδόκητη αναγνωρισιμότητα είχε να πει τα εξής: «Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Ακόμα και όταν πηγαίνω για καφέ πρέπει να σκέφτομαι το πως με βλέπουν οι άλλοι. Με έκανε να σκεφτώ ότι το να είσαι διάσημος είναι δύσκολο».

Το Squid Game έφτασε στην κορυφή του του top 10 του Netflix σε 94 χώρες και μέσα σε ένα μήνα το έχουν δει πάνω από 144 εκατομμύρια χρήστες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ και με συντριπτική διαφορά για την πλατφόρμα.

Αν και μία δεύτερη σεζόν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Netflix.

Πηγή: Roxx
TAGS: squid game