Ντοκιμαντέρ -ΣΚΑΪ : «Απόβαση στη Νορμανδία: Μέσα από τα μάτια τους»

Η συναρπαστική αφήγηση της ιστορίας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπως αποτυπώνεται σε κορυφαίες παραγωγές με την υπογραφή του BBC. Την Κυριακή 12 Απριλίου στις 00.30, το ντοκιμαντέρ «Απόβαση στη Νορμανδία: Μέσα από τα μάτια τους» σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση.

Στις 6 Ιουνίου 1944, συμμαχικές δυνάμεις αποτελούμενες από Καναδούς, Βρετανούς και Αμερικάνους έφεραν σε πέρας μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές επιχειρήσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου: την απόβαση στη Νορμανδία. Μια επιχείρηση που ο ίδιος ο Τσώρτσιλ χαρακτήρισε την πιο δύσκολη και πολύπλοκη μάχη της ιστορίας και για πολλούς ήταν η αρχή του τέλους για τον ναζισμό. Σήμερα, το ντοκιμαντέρ του BBC παρουσιάζει την άγνωστη πλευρά αυτής της αγωνιώδους επιχείρησης, από την οπτική γωνία των ανώνυμων στρατιωτών που συμμετείχαν σε αυτή, διακινδυνεύοντας την ίδια τους τη ζωή για να απελευθερώσουν την Ευρώπη.

Σπάνιο οπτικό υλικό, μοναδικές αναπαραστάσεις και αποκαλυπτικές μαρτυρίες σε ένα ακόμη συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση, την Κυριακή 12 Απριλίου στις 00.30 στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το trailer:

Πηγή: skai.gr