Ντοκιμαντέρ: Η Άνοδος της Δυναστείας των Μέρντοχ

«Η Άνοδος της Δυναστείας των Μέρντοχ» είναι μία συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων, παραγωγής BBC, που παρουσιάζει την απίστευτη ιστορία του Ρούπερτ Μέρντοχ και της παγκόσμιας μιντιακής αυτοκρατορίας του.

Η επιρροή του Ρούπερτ Μέρντοχ στην πολιτική σκηνή είναι τόσο μεγάλη, που εδώ και τέσσερις δεκαετίες κανένας Βρετανός πολιτικός δεν έχει καταφέρει να γίνει Πρωθυπουργός χωρίς την υποστήριξη του Μέρντοχ και των ΜΜΕ του. Εκτός από την επανάσταση που έφεραν οι επιχειρήσεις του στο πεδίο της δημοσιογραφίας και της τεχνολογίας, είναι ευρέως παραδεκτό πως ο Μέρντοχ έπαιξε καθοριστικό ρόλο ακόμα και σε κορυφαίες πολιτικές εξελίξεις όπως το Brexit και η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο, την Κυριακή 23 Μαΐου στις 00.30

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς βρίσκει τον Μέρντοχ στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Οι πολιτικοί του σύμμαχοι τον έχουν εγκαταλείψει, η φήμη του έχει αμαυρωθεί, μόλις έχει χάσει τη μητέρα του, ενώ ακόμα και ο γάμος του καταρρέει σκανδαλωδώς. Εκείνος όμως έχει μάθει να μην παραδίδει ποτέ τα όπλα. Το παγκόσμιο πολιτικό κλίμα γεννά ευκαιρίες και ο Ρούπερτ Μέρντοχ σπεύδει να τις εκμεταλλευτεί. Δύο γεγονότα κεφαλαιώδους σημασίας, οι εκλογές για το Brexit και οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, του δίνουν τη δυνατότητα να ξαναβγεί στο προσκήνιο και να αποκτήσει πολιτική επιρροή. Η πανηγυρική επιστροφή του ολοκληρώνεται με έναν ακόμα γάμο, αυτή τη φορά με τη λαμπερή Τζέρι Χολ. Νέα σκάνδαλα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά αυτή τη φορά οι γιοι του καταφέρνουν να κρατήσουν την οικογενειακή αυτοκρατορία στα πόδια της. 

Δείτε το τρέιλερ:


Η Άνοδος της Δυναστείας των Μέρντοχ
Κυριακή 23 Μαΐου στις 00.30,
σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση στον ΣΚΑΪ

 

Πηγή: skai.gr