Κλείσιμο

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ ‘Lie With Me’ θα γίνει η αγαπημένη σειρά όσων αγάπησαν το ‘Gone Girl’

Η σειρά θα μπορούσε κάλλιστα να ονομάζεται “Πώς να καταστρέψετε μία οικογένεια σε πέντε μόλις εβδομάδες”. Το νέο ψυχολογικό θρίλερ Lie With Me έγινε σε λίγα μόνο επεισόδια η εμμονή πολλών θεατών και όχι άδικα. Άλλωστε, ένα καλοστημένο μυστήριο πάντοτε τραβά τα βλέμματα.

Στο Lie With Me, η Anna και ο Jake είναι φαινομενικά το τέλειο ζευγάρι

Κάθε δράμα που επικεντρώνεται σε μία ενδοοικογενειακή κρίση, συνήθως έτσι ξεκινά. Ο Jake και η Anna φαίνονται αγαπημένοι και ευτυχισμένοι με τα δύο παιδιά τους. Έχουν μόλις μετακομίσει στην Αυστραλία ώστε η Anna να ξεκινήσει και πάλι να εργάζεται και περιμένουν τη νέα τους νταντά που θα τη βοηθά με τα παιδιά τις ώρες που θα λείπει. Κι ενώ αυτή θα μπορούσε να είναι μία πολύ απλή καθημερινή συνθήκη, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Όπως αποδεικνύεται, ο Jake είχε ένα πολύ καλό σχέδιο για να φτάσουν τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση. Η νέα νταντά δεν είναι άλλη από την ερωμένη του και η “κοινή” απόφαση τους να μετακομίσουν στην Αυστραλία, μόνο κοινή δεν ήταν. Αντίθετα, ήταν το πλάνο του Jake για να αποκόψει τη σύζυγο του από τον περίγυρο και την οικογένεια της κι έτσι να την χειραγωγεί ευκολότερα. Ο απώτερος στόχος του; Να πάρει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών.

Σταδιακά το κουβάρι ξετυλίγεται και η ιστορία γίνεται πολύ γνώριμη
Αναπόφευκτα, το Lie With Me γίνεται μία σειρά που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα πολλών γυναικών. Εκείνων που εξαπατήθηκαν από τους συζύγους τους, που υπέφεραν είτε σωματικά ή και ψυχικά και πού χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να βγουν από τέτοιου είδους τοξικές σχέσεις. Σίγουρα το φινάλε της σειράς δεν θέλει να διδάξει ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να ξεφύγει κανείς από έναν χειριστικό σύντροφο. Υπάρχουν όμως διάφορα μαθήματα που μπορεί να πάρει κανείς στην πορεία. Από τον τρόπο που μπορεί να μιλήσει, ποιους να εμπιστευτεί και τις σπασμωδικές κινήσεις που θα έπρεπε να αποφύγει.

Πηγή: Savoirville