Σε αυτό το νέο ντοκιμαντέρ ο Ντάνιελ Κρεγκ αναπολεί το 15ετές ταξίδι του ως Τζέιμς Μπόντ

Λίγο πριν την 5η -και πιθανότατα τελευταία- εμφάνισή του ως Τζέιμς Μπόντ, ο Ντάνιελ Κρεγκ θέλησε να δημιουργηθεί ένα ντοκιμαντέρ-παρακαταθήκη στην ιστορία ενός τεράστιου franchise. Aπό το 2006 που μας συστήθηκε ως ο νέος πράκτορας 007 μέχρι σήμερα, φαίνεται πως έχει χαράξει τη δική του πορεία σε αυτή την κατασκοπική σειρά ταινιών.

Το νέο ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε λίγο πριν την πρεμιέρα του No Time To Die στις αίθουσες
Πώς είναι να είσαι ο Τζέιμς Μπόντ; Αυτή είναι μία από τις συχνότερες ερωτήσεις που έχει δεχθεί ο Ντάνιελ Κρεγκ στα τελευταία 15 χρόνια της καριέρας του. Λίγο πριν δώσει το δικό του τέλος σε αυτό το ταξίδι, αποφασίζει να απαντήσει μία και καλή σε αυτή την ερώτηση. Μέσα σε 45 λεπτά καταφέρνει να θυμηθεί όλα όσα έκαναν αυτήν την πορεία ξεχωριστή. Έχουμε μάλιστα την ευκαιρία να δούμε και αρχειακό υλικό που δεν είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως από τις περισσότερες ταινίες. Μαζί του σε αυτή την αναδρομή στο χρόνο βρίσκονται και δύο παραγωγοί του franchise.

To Being James Bond είναι το αντίο του Daniel Craig στον ήρωα που τον καθιέρωσε
Πρόκειται για έναν γλυκόπικρο αποχαιρετισμό αυτή τη φορά. Παρά τις ελπίδες μας, ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει φροντίσει πολλάκις να μας επιβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ως James Bond. Δεν είναι λίγες οι φορές που ίδιος μέχρι σήμερα έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια του με το franchise. Ωστόσο, σε μία δήλωση του πριν την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, φρόντισε να εξυμνήσει τους συνεργάτες του:

“Πολλοί άνθρωποι δούλεψαν εδώ και στις 5 ταινίες μαζί μου. Αγάπησα ακόμη και το κάθε δευτερόλεπτο αυτών των ταινιών, και κυρίως αυτής γιατί ξυπνούσα κάθε πρωί και είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί σας κι αυτή ήταν η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσατε να μου κάνετε”.
Ξέρουμε πλέον ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ άλλαξε μία για πάντα το αφήγημα του Τζέιμς Μπόντ. Είναι αυτός που γνώρισαν οι νεότερες γενιές και σίγουρα δεν θα μπορέσουν να ξεχάσουν εύκολα. Το ντοκιμαντέρ ίσως είναι και η δική μας ευκαιρία να του πούμε αντίο και να τον αφήσουμε να πάει παρακάτω. Φαίνεται ήδη πως έχει όρεξη για δουλειά, αν κρίνουμε από τα projects που ετοιμάζει. Όσο για τον επόμενο Τζέιμς Μπόντ, εμείς εδώ θα είμαστε να συνεχίσουμε να στοιχήματά μας.

Διαβάστε επίσης:

Οι φράσεις που μάλλον πρέπει να σταματήσεις να λες στη δουλειά

Cheesecake με κεράσια, πάνω σε τραγανή φωλιά από φύλλο κρούστας
 

Πηγή: Savoirville