Νέα σειρά Pokemon ετοιμάζει το Netflix

Μια νέα σειρά Pokemon βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξής της από το Netflix, σύμφωνα με το Variety.

Καθώς το έργο είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή. Ωστόσο, σύμφωνα με το Variety τη σειρά γράφει ο Τζο Χέντερσον, ο οποίος τώρα συμμετέχει στην παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς «Lucifer», η έκτη και τελευταία της σεζόν της οποίας θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η σειρά θα κινηθεί στα πρότυπα της ταινίας «Detective Pikachu» με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζάστις Σμιθ που κυκλοφόρησε το 2019.

Οι εκπρόσωποι για το Netflix και ο Henderson δεν απάντησαν αμέσως στο αίτημα για σχολιασμό του Variety.

Η σειρά έρχεται ως συνέχεια της ένταξης στο δίκτυο streamer προγενέστερων σειρών Pokemon, μεταξύ των οποίων το «Pokemon: Indigo League» και «Pokemon Journeys». Επιπλέον η πλατφόρμα έχει κάνει στροφή στο anime τα τελευταία χρόνια, έχοντας ήδη ανακοινώσει πρωτότυπες σειρές βασισμένες στο «Far Cry», «Splinter Cell» και «Terminator».

Το franchise Pokemon στο σύνολό του έχει γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο από την πρώτη κυκλοφορία του το 1995. Το franchise περιλαμβάνει τώρα πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια, το παιχνίδι ανταλλαγής καρτών, βιβλία, manga comics και πολλά άλλα. Στο live-action μέτωπο, το «Detective Pikachu» αποδείχθηκε επιτυχημένη μετά την κυκλοφορία του. Η ταινία κέρδισε πάνω από 430 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με αναφερόμενο προϋπολογισμό 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ