Νέα παίκτρια, μπριζόλες black angus και νίκη για τους «Κόκκινους» (vids)

Οι Κόκκινοι ήταν οι μεγάλοι νικητές στο αγώνισμα επάθλου στο επεισόδιο του SURVIVOR της Κυριακής, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κόκκινη ομάδα επικράτησε με σκορ 10-8 των Μπλε σε έναν αγώνα με πολλές ανατροπές εξασφαλίζοντας ένα χορταστικό γεύμα με black angus μπριζόλες. 

Οι μπλε ωστόσο κατάφεραν να ρεφάρουν στο κουίζ ερωτήσεων. Νίκησαν τους κόκκινους με 7-5 και έφαγαν το γλυκάκι τους.

Πριν τον αγώνισμα μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης η τελευταία νέα παίκτρια, η Ελένη Χαμπέρη, που ενίσχυσε τους Κόκκινους από τη πρώτη μέρα στο στίβο μάχης φέρνοντας νίκη. Στο επεισόδιο της Κυριακής και στον απόηχο της αποχώρισης της Ανθής Σαλαγκούδη, δεν έλειψαν και οι διαξιφισμοί μεταξύ των μελών των δύο ομάδων. Ηλίας Μπόγδανος και Νίκος Μπάρτζης αντάλλαξαν κουβέντες με αρκετή δόση ειρωνείας.

Πριν το αγώνισμα, έγινε μια κουβέντα μεταξύ των δύο ομάδων για τα συναισθήματά τους λόγω της αποχώρησης της Ανθής και πολύ γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε. Πρωταγωνιστές του τσακωμού ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Νίκος Μπάρτζης, οι οποίοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τους υπόλοιπους παίκτες να μένουν άναυδοι.

Μετά τον τσακωμό, η Ελένη Χαμπέρη μπήκε στο Survivor. Η νεαρή γυμνάστρια της Κόκκινης ομάδας δήλωσε πως τίποτα δεν θα την σταματήσει από τη νίκη.

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor