Μπουνιές και μηνύσεις από αθλητικούς ρεπόρτερ στην ΕΡΤ

Ο καβγάς και η χειροδικία  μεταξύ δύο δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, εντός του ραδιομέγαρου της Αγίας Παρασκευής, είχε κατάληξη στο Αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής με μηνύσεις.

Σύμφωνα με  πληροφορίες οι δημοσιογράφοι που είχαν διαφωνίες συζητούσαν, όμως ο ένας από τους δύο δημοσιογράφους κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου και τον χτύπησε με μπουνιές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή μετέβη  περιπολικό  και ο ένας εκ των δύο καθώς ο άλλος έφυγε μετέβη στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής προκειμένου να καταγραφούν τα τραύματα του και να καταθέσει μήνυση.

Σε ανακοίνωση της η ΕΡΤ επισημαίνει: «Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. 

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν».

 

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.

 
Πηγή: skai.gr