Μπέκαμ: Κερδίζει περισσότερα σαν χαρακτήρας του FIFA 21, σε σχέση με όταν έπαιζε

 Ο σούπερ σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε  σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Παρί ΣΖ, κερδίζει περισσότερα χρήματα για το ρόλο του ως «εικόνα» του παιχνιδιού FIFA 21 παρά ως παίκτης, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα  Mirror.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος έχει προσωπική περιουσία αξίας 380 εκατομμυρίων ευρώ, έχει υπογράψει ένα τριετές συμβόλαιο για να εμφανιστεί στο ποδόσφαιρο των EA Sports. 

Στα 45 του ο Μπέκαμ, εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι του MLS, εμφανίζεται στο εξώφυλλο της δικής του «έκδοσης Beckham», αφού ο Κιλιάν Μπαπέ καταλαμβάνει το εξώφυλλο της κανονικής έκδοσης του παιχνιδιού. 

Σύμφωνα με τον Mirror, στο Μπέκαμ αρχικά προσφέρθηκαν 33,65 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια για να εμφανιστεί στο παιχνίδι, αλλά τελικά η συμφωνία «έκλεισε» στα 44,86 εκατομμύρια ευρώ).

Ο Μπέκαμ κέρδισε 111.930 ευρώ την εβδομάδα όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ενώ τώρα κερδίζει 287.121 ευρώ για να είναι το πρόσωπο του παιχνιδιού FIFA 21.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ