Μορτίσια Άνταμς η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς στο ριμέικ του Τιμ Μπάρτον

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) θα υποδυθεί την θρυλική Μορτίσια Άνταμς (Morticia Addams) στα οκτώ επεισόδια της νέας σειράς του Τιμ Μπάρτον «The Addams Family» (Οικογένεια Άνταμς) για το Netflix. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Άλφρεντ Γκοφ και Μάιλς Μίλαρ. Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα ο Λούις Γκούζμαν (Luis Guzmán) ο οποίος θα ενσαρκώσει τον «Gomez» και η Τζένα Ορτέγα (Jenna Ortega) την «Wednesday Addams».

Ένας από τους λόγους που η Οικογένεια Άνταμς αγαπήθηκε τόσο πολύ και γοήτεψε τους πάντες με την μακάβρια αισθητική της, από το 1938 που έκανε την εμφάνισή της όταν ο Τσάρλι Άνταμς ξεκινούσε να δημοσιεύει τις εικονογραφημένες περιπέτειες της στο περιοδικό New Yorker, ήταν ο τρόπος με τον οποίο σατίριζε την αντίληψη του κόσμου που είχε για το διαφορετικό, αλλά και την ίδια την κανονικότητα που περιβάλλει την αμερικάνικη οικογένεια. Από τότε η θρυλική αυτή οικογένεια μεταφέρθηκε από τα κόμικς στην τηλεόραση και αργότερα στον κινηματογράφο.

Το ριμέικ του Μπάρτον, ωστόσο, θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στον χαρακτήρα που δημιούργησε ο Τσαρλς Άνταμς, την κόρη της Οικογένειας Άνταμς. Γι' αυτό και η σειρά πήρε το όνομά της. Έναν ρόλο που έπαιξαν η Λίζα Λόρινγκ και η Κριστίνα Ρίτσι στη σειρά της δεκαετίας του 1960 και του 1991 αντίστοιχα. Θα είναι μια εφηβική σειρά με πολύ σκοτεινό μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα, με την Wednesday να είναι μαθήτρια στην περίεργη Ακαδημία «Nevermore». Εκεί θα προσπαθήσει να αναδείξει τις ψυχικές της ικανότητες για να αποτρέψει ένα φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινωνία καθώς και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο που ενόχλησε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: Netflix