Μοντέλο η θετή κόρη της Καμάλα Χάρις – Υπέγραψε σε γνωστό πρακτορείο 

Ήταν να μη γίνει η αρχή… Η θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Έλα Έμχοφ, η οποία εντυπωσίασε με τις στυλιστικές της επιλογές στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν την περασμένη εβδομάδα, υπέγραψε σε πρακτορείο μοντέλων. Και όχι οποιοδήποτε πρακτορείο. 

Η 22χρονη θα ενταχθεί στο ρόστερ της IMG Models με κορυφαία σούπερ μόντελ όπως η Κάρλι Κλος και η Ζιζέλ Μπούντχεν, αλλά και η τραγουδίστρια Σελίνα Γκόμεζ. Ένας εκπρόσωπος του πρακτορείου επιβεβαίωσε τη συμφωνία στο CNN την Πέμπτη, αν και αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την υπογραφή συμβολαίου μεταξύ της IMG Models με τη νεαρή ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν, ένα άλλο αστέρι που έλαμψε με το ποίημά της στην ορκωμοσία του προέδρου Μπάιντεν. 

Η θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ εμφανίστηκε στην ορκωμοσία με ένα παλτό Miu Miu στολισμένο με κρύσταλλα και με εντυπωσιακό γιακά.

Η Έλα σπουδάζει σχέδιο μόδας στη Νέα Υόρκη, έχει πολλούς ακολούθους στο Instagram και είναι κόρη του συζύγου της Καμάλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ, από τον πρώτο γάμο του με την παραγωγό ταινιών, Κέρστιν Έμχοφ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Batsheva (@batshevadress)

 

 

Πηγή: skai.gr