Κλείσιμο

«Μόλις Χθες»: Τι θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα στην καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως, απειλές από το παρελθόν επανέρχονται και οι προσπάθειες των ηρώων να καλύψουν τα ίχνη τους τούς οδηγούν σε ριψοκίνδυνα μονοπάτια. Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς «Μόλις Χθες» από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ. 

  • Η Νόρα έχει πάθει σοκ από τις αποκαλύψεις σχετικά με την εμπλοκή του Σπύρου στον θάνατο του άντρα της και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Όταν υποψιάζεται πως αυτός είναι ο δολοφόνος του τρελαίνεται ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να την μεταπείσει. 
  • Η παρουσίαση του resort στους επενδυτές έχει μεγάλη επιτυχία όμως άλλη μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μιχάλη και αυτή τη φορά έχει προβλήματα με την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Με τη βοήθεια του Ρένου, βρίσκει τρόπο να "εκδικηθεί" τον Σπύρο για τα προβλήματα που του προκαλεί.
  • Ο Σπύρος μαθαίνει από την Έλενα ότι πίσω από την υποκλοπή των χρημάτων του βρίσκεται ο Μιχάλης. Τρελός από θυμό, επιτίθεται στον Μιχάλη και ο πόλεμος μεταξύ τους συνεχίζεται ανελέητος. 
  • Λουίζα και Σπύρος τα ξαναβρίσκουν για χάρη της Κατερίνας αλλά η Λουίζα τον υποψιάζεται για οικονομικές ατασθαλίες και αποφασίζει να το ψάξει βαθύτερα. 
  • Ο Νώντας εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στο σπίτι της Έλενας και του Μιχάλη, λέγοντας ότι είναι παλιός φίλος της Έλενας. Ο Μιχάλης, ανυποψίαστος, τον προσκαλεί να μείνει μαζί τους με την Έλενα να βρίσκεται σε τραγική θέση. Όταν την πλησιάζει ερωτικά, έντρομη τον προειδοποιεί ότι θα τον σκοτώσει εάν προσπαθήσει κάτι. Προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί, ενώ παράλληλα τρέχει για τις ετοιμασίες του γάμου, με τη βοήθεια της Μαρίας. 
  • Η Δάφνη συνεχίζει να θέλει να εκδώσει το βιβλίο για τη Σοφία, αδιαφορώντας για τον πόνο που προκαλεί στην οικογένεια. Ο Αντώνης είναι χειρότερα από ποτέ γιατί εκτός αυτού, η Μαρία τον διώχνει συνεχώς ενώ του λέει και ψέματα ότι έχει σχέση με τον Θάνο. Για άλλη μία φορά πνίγει τον πόνο του και τις ενοχές του στο αλκοόλ. Ο Θάνος καλεί τη Μαρία σε δείπνο για να της κάνει ερωτική εξομολόγηση, αλλά η βραδιά εξελίσσεται αλλιώς. 
  • Ο Ιάσονας βγαίνει από το κέντρο απεξάρτησης και προτείνει στην Άννα να μείνουν μαζί ενώ ο Χρήστος και η Κέλλυ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Μάνος Ιωάννου (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Ευγενία Τσαούση (Άννα), Στέφανος Μηλάτος (Ρένος) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)


ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ- Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.45

#MolisXthes

Πηγή: skai.gr