Κλείσιμο

Μόλις Χθες: Τα προβλήματα για τη Λουίζα δεν έχουν τέλος (pics)

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Μόλις Χθες» στον ΣΚΑΪ.

Τα προβλήματα για τη Λουίζα δεν έχουν τέλος, και η μία καταστροφή έρχεται μετά την άλλη. Πόσο δυνατή είναι για τα αντιμετωπίσει; Ο Μιχάλης πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει νέες πτυχές του χαρακτήρα της Έλενας, που δεν είχε καν φανταστεί. Μπορεί η ίδια η γυναίκα του να τον έχει ξεγελάσει τόσο πολύ; Ο Αντώνης “στριμώχνεται” άσχημα από τη Λουίζα και αυτό καταλήγει σε ένα τραγικό γεγονός. Θα ξεπεράσει τον κίνδυνο που διατρέχει;

Η Λουίζα επιμένει στην απόφασή της να χωρίσει τον Σπύρο, ο οποίος δεν μπορεί να το δεχθεί και κάνει τα πάντα για να την μεταπείσει. Χρησιμοποιεί ακόμη και την Κατερίνα και αυτό κάνει έξαλλη τη Λουίζα. Επιπλέον, αντιλαμβάνεται την πλεκτάνη του λογιστή και βλέπει τις τραγικές συνέπειες να πλησιάζουν. Απελπισμένη, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα της υπεξαίρεσης αλλά και του διαζυγίου της. Ακόμη ένα πρόβλημα παρουσιάζεται, όταν βρίσκεται ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό της και οδηγείται στο τμήμα.

Ο Μιχάλης, από την άλλη, γίνεται κι επίσημα ιδιοκτήτης του resort, αλλά η νέα αποκάλυψη για την Έλενα θα επισκιάσει τη χαρά του. 

Η Έλενα κλέβει χρήματα και απ’ τον Μιχάλη, καθώς έχει ξανακυλήσει για τα καλά στον τζόγο. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να ικανοποιήσει το πάθος της;

Ο Αντώνης έρχεται σε αντιπαράθεση με τη Λουίζα όταν τον ρωτάει ευθέως τι ξέρει για τον θάνατο της μητέρας της. Μεθυσμένος, πέφτει στις ρόδες μίας μηχανής και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. 



Ο Στέφανος έχει καταγγείλει στην αστυνομία την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη του Σπύρου, αλλά η καταγγελία πέφτει στο κενό.

Η Μαρία ανακαλύπτει πως έχει περισσότερα κοινά απ’ ότι νόμιζε με τον Στέφανο. Συνεχίζουν τις συναντήσεις τους ενώ ο Θάνος ζηλεύει.

Ο Σπύρος, ανενόχλητος, προσπαθεί να ολοκληρώσει το σχέδιο εξόντωσης του Ομίλου Κεχαγιά. Άραγε θα τα καταφέρει; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τον σταματήσει;

Ο Στάθης εξαφανίζεται και σχεδιάζει να φύγει από το νησί και σταδιακά και από τη χώρα. Ο Χρήστος και η Κέλλυ ανησυχούν και προσπαθούν να τον βρουν ώστε να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα. Τελικά, ο Στάθης προφυλακίζεται και η Κέλλυ με τον Χρήστο είναι απαρηγόρητοι. Ο Αχιλλέας προσπαθεί το καλύτερο, αλλά ο εισαγγελέας, που γνωρίζει την Κέλλυ από παλιά, δεν πείθεται.

Ο Άλκης με την Κορίνα ζουν τον έρωτά τους με τη Λήδα να τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Αυτή τη φορά στέλνει, κρυφά, μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στην Κορίνα από το κινητό του Άλκη. 

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Μέμος Μπεγνής (Στέφανος), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Νίκος Πολυδερόπουλος (Άλκης), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Μάνος Ιωάννου (Νώντας), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Τατιάνα Μελίδου (Λήδα), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Ευγενία Τσαούση (Άννα), και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)


ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ
Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.45
Στον ΣΚΑΪ
 

 

Πηγή: skai.gr