«Μόλις Χθες»: O Ρένος κάνει την εμφάνισή του και δίνει ελπίδες στον Μιχάλη (sneak preview +pics)

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Μόλις Χθες» στον ΣΚΑΪ στις 18.45.

Ένα πρόσωπο-κλειδί, ο Ρένος (Στέφανος Μηλάτος), κάνει την εμφάνισή του και δίνει ελπίδες στον Μιχάλη. Η Μαρία αντιμέτωπη με τα λάθη του παρελθόντος
 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36 – Δευτέρα 15 Νοεμβρίου

Ο Θάνος λέει στην Μαρία να πάνε στην αστυνομία να καταγγείλουν τη Δάφνη γιατί κινδυνεύει. Η Μαρία αρνείται και του λέει ότι κατανοεί γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Ο Μιχάλης, ανήσυχος, τρέχει στο σπίτι της Λουίζας να μάθει πώς είναι η Κατερίνα. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντώνη να γυρίσει σπίτι με μόνη προϋπόθεση να ελέγχει εκείνη τους τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά ο Αντώνης αρνείται. Στο ξενοδοχείο επικρατεί πανικός γιατί κάποιοι πελάτες έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και οι δημοσιογράφοι έχουν πέσει πάνω τους να μάθουν λεπτομέρειες. Ο Ορέστης μπαίνει ξανά στη διεύθυνση του ομίλου μετά το εκβιασμό που έκανε στη μητέρα του. Μία γυναίκα ορμάει στο ξενοδοχείο και κατηγορεί τη Λουίζα ότι σκότωσε τον άντρα της.

Ο Ρένος, ένας πρώην συγκρατούμενος του Μιχάλη, εμφανίζεται με σημαντικές πληροφορίες για τη δολοφονία του Αλέξανδρου. Η αποκάλυψη ότι η νεκροψία του πατέρα της Λουίζας ήταν πλαστή δίνει ελπίδες στον Μιχάλη, που ταξιδεύει στην Ιταλία για να βρει περισσότερα στοιχεία και να αποδείξει την αθωότητά του.


 

 
Δείτε το απόσπασμα:

#MolisXthes

Πηγή: skai.gr