«Μένουμε σπίτι» : Αγαπημένοι μουσικοί δίνουν διαδικτυακές συναυλίες στα σόσιαλ (vid)

Καθώς το "μένουμε σπίτι" συνεχίζεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στις περισσότερες γωνιές του πλανήτη, νέοι τρόποι ψυχαγωγίας κάνουν την εμφάνιση τους στα σοσιαλ μίντια.

Μόνος στο σπίτι, ο τραγουδιστής των Coldplay, Κρις Μάρτιν, αποφάσισε προχθες 16-3 να κάνει ένα live βίντεο στο facebook στο οποίο για περίπου μισή ώρα "τα είπε" με τους θαυμαστές του, απάντησε σε ερωτήσεις, έπαιξε μουσική και τραγούδησε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του συγκροτήματος, όπως το Yellow και το Hymn for thw Weekend μετά από "απαίτηση" του κοινού.

Το παράδειγμα του Κρις Μάρτιν φαίνεται να ενέπνευσε πλήθος καλλιτεχνών ανά τον κόσμο, το οποίο δίνει πλέον σύντομες διαδικτυακές συναυλίες προκειμένου να εμψυχώσει τους χρηστές του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ο John Legend, η Pink, ο Bono, o Keith Urban αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες άνοιξαν τις κάμερες τους, και από την άνεση του σπιτιού τους όχι συνομίλησαν με το κοινό, αλλά δέχτηκαν "παραγγελιές", απάντησαν σε ερωτήσεις και έδωσαν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξία στη μάχη του πλανήτη ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοιού.

time_continue=1&v=yPF_dHS5eM0&feature=emb_title

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To make you feel my love 😍 rehearsals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

Πηγή: skai.gr