Μεξικό: Δήμαρχος έστειλε χάρτινο ομοίωμά του σε εκδήλωση (pics)

Καθήκον του καλού δημάρχου είναι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των δημοτών που τον ψήφισαν. Τι γίνεται όμως όταν ο χρόνος δεν φτάνει; Όταν οι υποχρεώσεις του δημάρχου είναι τόσες πολλές που δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις προσκλήσεις που δέχεται;

Οι περισσότεροι στέλνουν «στο πόδι τους» στενούς τους συνεργάτες όπως αντιδημάρχους ή άλλους γραμματείς. Οι επιλογές αυτές φάνηκαν μάλλον βαρετές και τετριμμένες στον δήμαρχο Μόζες Αγκιλάρ Τόρες της μεξικανικής πόλης Πιτσουκλάκο στην επαρχία των Τσιάπας.

Σκέφτηκε λοιπόν, ότι αφού δεν μπορεί να κλωνοποιηθεί ή να βρίσκεται σε δυο μέρη ταυτοχρόνως, θα ήταν καλή ιδέα να στείλει στην εκδήλωση που έγινε την περασμένη Παρασκευή και στην οποία δεν μπορούσε να παραβρεθεί, ένα χαρτονένιο ομοίωμά του σε πραγματικό μέγεθος.

Οι διοργανωτές το βρήκαν αστείο και μάλιστα ανέβασαν ξεκαρδιστικές φωτογραφίες στο Facebook στις οποίες ποζάρουν καμαρωτοί με τον χαρτονένιο δήμαρχο. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο Μεξικό, έκαναν «πάρτι» με τον χάρτινο δήμαρχο ενώ αρκετοί πολίτες θεώρησαν ως απρέπεια την κίνησή του αυτή.
 

Πηγή: skai.gr