Κλείσιμο

Μέγκαν η βωμολόχα: Οι κακιές συνήθειες της Μάρκλ που άναβαν φωτιές στο παλάτι

Όλοι έχουμε κακιές συνήθειες. Ακόμη και όσες παντρεύονται γαλαζοαίματους. 

Με βάση το παραπάνω, σε άρθρο της η Express "αναλύει" τις απαγορευμένες συνήθειες και συμπεριφορές της Μέγκαν Μαρκλ, που διόλου δεν θα ταίριαζαν με μια Δούκισσα - έστω και πρώην- και που η ίδια είχε παραδεχτεί μέσω του προσωπικού της blog, "The Tig". πριν ακόμη συνδεθεί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Όπως παραδέχεται η ίδια λοιπόν είναι αθυρόστομη και βάζει στόχους που δεν καταφέρνει στο τέλος με χαρακτηριστικότερο αυτού το ότι δεν μπορεί να σταματήσει, όσο κι αν προσπαθεί, να τρώει τα νύχια της.

"Βρίζω όταν νιώθω εξαντλημένη από τη δουλειά ή όταν έχω πιει δύο τρία ποτά. Όσο για τα νύχια μου τα τρώω όταν βρίσκομαι στο αεροπλάνο και η πτήση έχει αναταράξεις ή κατά τη διάρκεια μιας μέρας με πολύ άγχος και στρες", γράφει ενώ δεν κρύβει την αδυναμία της στο κρασί.

"Στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, δεν υπάρχει τίποτα που να απολαμβάνω περισσότερο από ένα ποτήρι κρασί. Συνήθιζα να είμαι του " δεν έχει σημασία τι μάρκα είναι, αρκεί να είναι κόκκινο", αλλά από τότε μεγάλωσα, και το ίδιο και ο ουρανίσκος μου."

Πηγή: EXPRESS