Μεγάλος νικητής του Survivor ο Σάκης Κατσούλης (VIDEOS)

Μεγάλος νικητής του φετινού SURVIVOR αναδείχθηκε δια στόματος Γιώργο Λιανού στη 01:22 τα ξημερώματα, ο Σάκης Κατσούλης.

Το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ τον στήριξε με τη θετική του ψήφο και του χάρισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και τον τίτλο, με αντίπαλο τον Ηλία Μπόγδανο. Να σημειωθεί πως η μάχη των ψήφων ήταν στήθος με στήθος μέχρι τη τελευταία στιγμή. 

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε. Είπε ότι μέσα από το Survivor δημιουργήθηκε μια οικογένεια (εννοώντας τον Ντάφι και τη Μαριαλένα). «Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα μαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου», είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τη καρδιά μου. Μακάρι να υπήρξε ένα μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να βρεθούμε στα σπίτια του κόσμου και να τον αγκαλιάσουμε για την αγάπη που μας έδειξε. Αλλά υπάρχει ένα μαγαζί στο περιστέρι, όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να βγάλω φωτογραφίες να τους πάρω μια αγκαλιά αλλά και να ακούσω και τα κακά». 

Ο Σάκης για μία ακόμη φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του στο παιχνίδι και φιναλίστ Ηλία Μπόγδανο. 

Ήταν ένας φαντασμαγορικός τελικός Survivor με μουσική, αναμνήσεις και συγκίνηση ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με έναν Γιώργο Λιανό συγκινημένο για το μεγάλο φινάλε μετά από έξι μήνες σε συνθήκες σκληρής επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Στο κατάμεστο Άλσος Γαλατσίου βρέθηκαν πάλι οι παίκτες του Survivor για να μάθουν τον νικητή της βραδιάς. Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος κέρδισαν την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κόρομι και διεκδίκησαν στο Άλσος Γαλατσίου την πρωτιά και τα 100.000 ευρώ. 

Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκαν ξανά στο Άλσος Γαλατσίου στο τελευταίο και live επεισόδιο του Survivor του ΣΚΑΪ, για να μάθουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και να μπει ένα τέλος στην αγωνία αλλά και στο ταξίδι τους στο reality επιβίωσης έπειτα από έξι μήνες.

Οι δυο φιναλίστ του Survivor, αγχωμένοι αλλά ευδιάθετοι ανυπομονούσαν για το αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα για το οποίο περίμεναν 6 ολόκληρους μήνες.

Ήταν ένας τελικός που τα είχε όλα εκτός από αγωνίσματα. Έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο πέρασαν μέσα σε λίγες ώρες μπροστά από τα μάτια των survivors που συμμετείχαν στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού που κράτησε το παιχνίδι στην κορυφή των μετρήσεων.

Η μάχη των δυο φιναλίστ είχε ψηφοφορία και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ήταν ντέρμπι, που ανέδειξε νικητή με μικρή διαφορά τον Σάκη Κατσούλη.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας και πρώην τερματοφύλακας εκτός από τις εμπειρίες που σύλλεξε από τη συμμετοχή του στο πιο σκληρό ριάλιτι έφυγε και με 100.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι στις  δυο ημέρες που ακολούθησαν μετά την επιστροφή των Σάκη Κατσούλη, Γιώργου Κόρομι, Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Ηλία Μπόγδανου από τις παραλίες της Καραϊβικής ήταν γεμάτες από αναμνήσεις.

Στον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης οι παίκτες θυμήθηκαν σε βίντεο όσα έζησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σάκης Καστούλης ήταν από τους παίκτες που δεν μπήκαν από την πρώτη μέσα στο Survivor αν και είχε δηλώσει συμμετοχή. Η σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν γνωστή. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα και σχεδόν καθημερινά μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. 

Ο 30χρονος Σάκης Καστούλης γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στο ποδόσφαιρο σε ομάδες Β’ Εθνικής, συμμετέχοντας και στην Εθνική Ελπίδων. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών.

Ένας τραυματισμός του όμως τον οδήγησε στο να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε φυσικοθεραπεία. Επαγγελματικά δηλώνει επιχειρηματίας καθώς έχει δικό του barber shop, είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες.

Ο τελικός του δημοφιλέστερου ριάλιτι της σεζόν ξεκίνησε στις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας. Με πλάνα του Ηλία Μπόγδανου και του Σάκη Κατσούλη, των δύο φιναλίστ που διεκδικούν το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Κατάμεστο το ανοιχτό θέατρο στο άλσος Γαλατσίου με τους υποστηρικτές των δύο παικτών να κρατούν πανό και να φωνάζουν συνθήματα και με τον Γιώργο Λιανό ενορχηστρωτή της βραδιάς. «Δυο παίκτες που έναν την πορεία τους και έδωσαν τις εξετάσεις τους στον στίβο μάχης», όπως είπε ο παρουσιαστής.

Σημειώνεται ότι εκτός από τους James Καφετζή, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο, Νικολέτα Μαυρίδη και Χριστίνα Κεφαλά, που έλειπαν και από τον ημιτελικό, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως δεν ήταν παρόντες σήμερα ούτε η Άννα Μαρία Βέλλη, ούτε ο Νίκος Μπάρτζης αλλά ούτε και η Αγγελική Λάμπρη.

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Τριαντάφυλλο

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Τριαντάφυλλος κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor. Ενώ ο Πάνος Καλίδης αφηγούνταν την έλλειψη λίμπιντο που βίωσε στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο με σκοπό να αποκαλύψει ποιοι ήρθαν κοντά ερωτικά στο ριάλιτι.

«Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;» άρχισε να φωνάζει με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.

Εν τέλει, αποκάλυψε την ερωτική συνεύρεση που είχαν ο Αλέξης Παππάς με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, την επιβεβαίωση έδωσε και ο Πάνος Καλλίδης λέγοντας: «Έδωσε ποιοι έκαναν σεξ».

Στις 21.08 άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία προκειμένου να αναδείξει το τηλεοπτικό κοινό τον νικητή. Ο Γιώργος Κόρο εντέχνως υποστήριξε και τους δύο φιναλίστ, ο Παύλος Γαλακτερός στήριξε Ηλία, ο Τριαντάφυλλος αφού αυτοτρολαρίστηκε για τους αγώνες που έπαιξε, προέβλεψε ότι νικητής θα είναι ο Σάκης.

Η μητέρα του Σάκη εξέφρασε την χαρά της για το γεγονός ότι ο γιος της έφτασε στον τελικό, και ο μπαμπάς του τον αποθέωσε. Οι γονείς του Ηλία εξομολογήθηκαν πως ένιωσαν έκπληξη για όλα και έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν.

 

Πηγή: skai.gr