Μάρτιν Σιν: Μετανιώνω που άλλαξα όνομα για να κάνω καριέρα στο Χόλιγουντ– Πώς ονομάζεται πραγματικά

Ο 81χρονος εύχεται να μην άλλαζε το ονοματεπώνυμό του για να ακολουθήσει την υποκριτική.

Για την απόφασή του να αλλάξει το ονόμά του για χάρη του Χόλιγουντ μετανιώνει ο διάσημος ηθοποιός Μάρτιν Σιν. Ο 81χρονος εύχεται σήμερα να μην άλλαζε το ονοματεπώνυμό του για να ακολουθήσει την υποκριτική. Ο θρυλικός ηθοποιός στην πραγματικότητα γεννήθηκε ως «Ραμόν Εστεβέζ».

«Μερικές φορές πείθεσαι, όταν δεν έχεις αρκετή διορατικότητα ή ακόμη και αρκετό θάρρος για να υπερασπιστείς αυτό που πιστεύεις, και το πληρώνεις αργότερα. Αλλά, φυσικά, μιλώ μόνο για τον εαυτό μου», πρόσθεσε ο Σιν. 

«Αυτό είναι ένα από πράγματα που μετανιώνω», είπε πρόσφατα ο σταρ του «West Wing» στο Closer Weekly. 

«Ποτέ δεν άλλαξα το όνομά μου επίσημα. Στο πιστοποιητικό γέννησής μου είναι ακόμα Ramon Estévez. Είναι στην άδεια γάμου μου, στο διαβατήριό μου, στην άδεια οδήγησης» διευκρίνισε.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο πατέρας του προσπάθησε να τον αποτρέψει από το να ακολουθήσει τις σόου μπίζνες. «Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις. Και οι δύο γονείς μου ήταν μετανάστες. Ο πατέρας μου ήταν από την Ισπανία και η μητέρα μου από την Ιρλανδία», είπε ο Μάρτιν Σιν. 

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ πρακτικός. Ήταν εργάτης σε εργοστάσιο για το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του και ήθελε να πάω στο κολέγιο και να βελτιώσω τις πιθανότητές μου να βγάζω καλύτερα τα προς το ζην από εκείνον. Είχαμε μερικές πολύ, πολύ οδυνηρές αντιπαραθέσεις γι' αυτό το θέμα» αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής του Apocalypse Now. 

Η ειρωνεία είναι ότι ένας από τους γιους του χρησιμοποιεί για την καριέρα του το πραγματικό του όνομα, που είναι Εμίλιο Εστεβέζ, ενώ οι περισσότεροι  φαν πιστεύουν ότι χρησιμοποιεί καλλιτεχνικό ψευδώνυμο για να διαφοροποιηθεί από τον πατέρα του, ενώ ο μεγαλύτερος γιος είναι γνωστός ως Τσάρλι Σιν.

«Έκανα μια παράσταση μια φορά και εμφανίστηκε ο Εμίλιο. Νόμιζα ότι ήταν εκεί για να με επισκεφτεί, αλλά έπαιρνε μέρος στο ίδιο σόου» δήλωσε ο Σιν. «Η μόνη επιρροή που είχα στον Εμίλιο ήταν να κρατήσει το όνομά του. Όταν ξεκίνησε, ο ατζέντης του τον συμβούλευε να αλλάξει το όνομά του σε Σιν και δεν θα το έκανε. Και ευχαριστώ το Θεό που δεν το έκανε».

Πηγή: skai.gr
TAGS: όνομα