Μαντόνα: Η νέα τοπλες σέλφι χωρίς μακιγιάζ και τα μπότοξ που δίχαζουν το κοινό (pics)

Τι και αν η βασίλισσα της Pop μουσικής Madonna έχει πατήσει τα 61, η κάθε της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί είδηση. Ιδιαίτερα όταν αποφασίζει να ποζάρει όπως μόνο αυτή ξέρει, με το απίστευτα καλοδιατηρημένο σώμα της κάνοντας το Instagram να πάρει φωτιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyone has a Crutch................ 🛠

A post shared by Madonna (@madonna) on

Αυτή την φορά η Madonna δημοσίευσε μια σέλφι σε καθρέπτη, από το μπάνιο του σπιτιού της και δεν ήταν δυνατόν να μείνει ασχολίαστη αφού αποφάσισε να φωτογραφηθεί τοπλες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, στηριζόμενη πάνω σε μια πατερίτσα.

Στην δημοσίευσή της σχολίασε ότι «Όλοι έχουν μια πατερίτσα…»

Όπως ήταν φυσικό οι θαυμαστές έπσευσαν να την εκθειάσουν, σχολιάζοντας το κορμί και τους κοιλιακούς της ενώ άλλοι σχολίασαν ότι εδώ και τόσα χρόνια βοήθησε τις γυναίκες έτσι ώστε να γίνουν πιο δυνατές και ανεξάρτητες κάνοντας αυτό που θέλουν.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως διόλου λίγοι ήταν και οι χρήστες του διαδικτύου που παρατήρησαν έντονες αλλαγές στο πρόσωπο της ως αποτέλεσμα των αισθητικών παρεμβάσεων στις οποίες έχει προβεί τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας πως το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κολακευτικό για το πρόσωπο της.

ΠΗΓΗ: MUST- SKAI.GR