Κλείσιμο

Manolo Blahnik: Κλείνει το μαγαζί με τα αγαπημένα παπούτσια της Κάρι Μπράντσο στη Νέα Υόρκη

Επί 38 χρόνια ήταν το πιο διάσημο και ένα από τα πιο ακριβά καταστήματα στην καρδιά του Μανχάταν. Οι γυναίκες αγαπούν τα παπούτσια του Manolo Blahnik. Κι αυτή η αγάπη έγινε λατρεία όταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - «Κάρι Μπράντσο» από το «Sex and the City» χαρακτήρισε το μαγαζί του διάσημου σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη «χώρο λατρείας».

Τώρα όμως οι γυναίκες της Νέας Υόρκης δεν θα μπορούν να γευτούν αυτή τη «θρησκευτική εμπειρία» καθώς η μοναδική μπουτίκ του σχεδιαστή στις ΗΠΑ, στην 54η λεωφόρο, έκλεισε. Την περασμένη εβδομάδα, τα παράθυρα του καταστήματος καλύφθηκαν με χοντρό, καφέ χαρτί και ένα σημείωμα στο παράθυρο έγραφε ότι η μπουτίκ έκλεισε οριστικά, όπως αναφέρει η «New York Post».

Στο εσωτερικό οι εργαζόμενοι συσκεύασαν στις αποθήκες τα εκατοντάδες κουτιά παπουτσιών, τα οποία πωλούνταν από 450 έως 1.250 δολάρια το ζευγάρι. «Ευχαριστούμε πολύ τους σπουδαίους πελάτες μας για τα τελευταία 38 χρόνια», γράφει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο η εταιρεία αποφάσισε να κλείσει το κατάστημα και εάν τα προϊόντα της θα διατίθενται μέσω άλλων, επιλεγμένων καταστημάτων.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι βόλτες στο Μανχάταν δεν θα είναι πια είναι οι ίδιες και τα τουριστικά γραφεία θα πρέπει να βγάλουν από το πρόγραμμά τους το κατάστημα, όπου περνούσε τις ώρες της η Κάρι Μπράντσο, αλλά και από το οποίο ο Mr. Big αγόρασε τις περίφημες μπλε με πέρλες γόβες Hangisi, με τις οποίες έκανε πρόταση γάμου στην Κάρι, στην πρώτη ταινία του «Sex and the City».

Πηγή: CNN